Emirdağ Toki Kura Tartışması! Kim Haklı?

Haberler / Siyaset

Emirdağ Toki Kura Tartışması! Kim Haklı?

Afyonkarahisar’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 'İlk Evim, İlk İşyerim' projesi çerçevesinde yapılacak olan TOKİ konutlarının kurası Kocatepe Spor Kompleksi’nde Noter huzurunda gerçekleşti. Emirdağ TOKİ 3. Etap için toplam 316 daire için noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekilişi dileyen vatandaşlar spor salonundan da canlı olarak takip etti.

Emirdağ'dan başvuran vatandaşlardan kurada çıkanlar ev heyecanı içerisine girerken; Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Barış Can'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yeni bir tartışmayı ortaya çıkardı. CHP'li başkan şunları kaydetti; "Toki ile ilgili gelen bir bilgi. İktidar partisinin sayın yetkilisi Avrupalı vatandaşımızı arayıp bir gün önceden hayırlı olsun dedi mi. Bu nasıl bi çelişki bu nasıl bi çekiliş…" bir gönderi paylaştı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş'tan Barış Can'a cevap yine aynı yöntem ile sosyal medya üzerinden verdi. AK Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş; "Toki evleri kura çekimi şeffaf bir şekilde kameralar önünde yapılmıştır. Hiç bir proje üretemeyen, Hiç bir vizyonu olmayan, Tek siyaseti Recep Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun diyen, Devletin Emirdağlı vatandaşlarımıza yaptığı TOKİ evlerini hazmedemeyenler, Çamur at izi kalsın diyen, Enkazdan Ak Partilileri çıkarıyor diyen, aynı zihniyet bu gün çıkmış, Toki evleri kura çekimini karalama ve kışkırtma kampanyası yapıyor. Yedili Bacak oyunları başlıyor. Ne yapsanız boş, başaramayacaksınız!" dedi.

Her iki başkanın da sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların altına yorumlar gelirken; şimdi herkes şu soruyu soruyor; Kim Haklı?

  • Okunma: 3327

Yorumlar (0)Yorum Yap