Emirdağ Toki Yoluna Asfalta Kavuşuyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Toki Yoluna Asfalta Kavuşuyor

Emirdağ Belediyesi, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kaplama asfalt çalışmaları kapsamında Adliye arkasında bulunan Fazlı-Macide Halaç Rehabilitasyon Merkezi önünden geçen ve TOKİ'ye kadar devam eden yola asfalt kaplama çalışması yapılmaya başladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik ve İncili Mahallesi Muhtarı Orhan Dölek'in katılımları ile İncili Mahallesi TOKİ yolu arkasına alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt kaplama yapılarak yol ve kaldırım düzenlemeleri yerinde incelendi. Protokol Kapsamında yapılan maliyeti Emirdağ Belediyesi tarafından karşılanarak Afyonkarahisar İl Özel İdaresince atılan asfaltın iki kilometre olduğu öğrenildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın rahatı için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Sekreterimiz Murat Toy ve Yol Şube Müdürümüz Faik Karakoç'a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Video

  • Okunma: 2672

Yorumlar (0)Yorum Yap