Emirdağ Yaylalarında Tepki

Haberler / Güncel

Emirdağ Yaylalarında Tepki

Geçtiğimiz Salı günü ilçemiz Göğüs ve Yağlıpınar Yaylalarını ziyaret eden Belçika'da yaşayan Emirdağlı hemşehrimiz İzzet Kaya (fotoğrafta sol tarafta) Emirdağ Yaylalarında gördüğü manzara karşısında tepkisini gizleyemedi.

Temiz hava almak için Emirdağ Yaylalarına giden İzzet Kaya isimli hemşehrimiz yaylalardaki belirli noktalarda yer alan içki şişelerine tepki gösterdi. İzzet Kaya daha sonra aldığı poşetlerle bu noktalardaki içki şişelerini kardeşleri Raşit ve Muharrem Kaya ile birlikte topladı.

"ALLAH'INI SEVEN, VATANINI SEVEN BURAYA ÇÖP VE BOŞ ŞİŞE ATMASIN"

Duruma tepki gösteren İzzet Kaya Emirdağ Gazetesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti : "Temiz hava alalım, dinlenelim diyerek kardeşlerimle birlikte Gögüs ve Yağlıpınar Yaylarına gittik. Burada gördüğümüz manzara karşısında biz de şok olduk. Daha sonra getirdiğimiz poşetlerle buradaki boş şişeleri topladık. Buradan yaylalara gidenlere seslenmek istiyorum. Bu görüntüler Emirdağ Yaylalarına yakışmıyor. Allah'ını seven, vatanını seven buraya çöp ve boş şişe atmasın. Allah'tan korkun biraz... Bu vatanın, bu yaylaların kıymetini bilin. Allah'ını seven buralara geldiği zaman çöplerini toplasın, yanında götürsün sonra da bir çöp kutusuna atsın" dedi. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1268

Yorumlar (0)Yorum Yap