Emirdağ’a 3 Halı Saha Müjdesi

Haberler / Güncel

Emirdağ’a 3 Halı Saha Müjdesi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bu sefer gençlere ve sporseverlere müjde verdi. Başkan Koyuncu, 1’i kapalı olmak üzere toplam 3 halı sahanın ihaleye çıkacağını duyurdu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, pandemi döneminde olmamıza rağmen Emirdağ için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Sosyal medya aracılığı ile müjde vermeye devam eden Başkan Koyuncu, bu sefer gençlere ve sporseverlere müjde verdi. Başkan Koyuncu, ilçeye 1’i kapalı olmak üzere toplam 3 halı saha kazandıracaklarını söyledi.

“1’i kapalı olmak üzere toplam 3 halı saha yapılacak”
Sosyal medya aracılığı Emirdağlı hemşerilerine seslenen Başkan Koyuncu, “Kıymetli Emirdağlı hemşerilerim belediye olarak öncelik verdiğimiz projelerden bir tanesi de halkımıza sağlıklı yaşam koşullarını oluşturmaktır. Halkımıza 7’den 70’e kucak açarken eksiklerimizi de tamamlamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ihaleye çıktığımız olimpik yüzme havuzu projemiz 2021 yılının yaz aylarına inşallah yetişecektir. Emirdağ belediyesi olarak, Emirdağ’ımıza sadece olimpik yüzme havuzu yetmez diyerek yeni spor alanları da oluşturmamız gerektiğini düşündük. Bunun üzerine de belediyemize ait bir adet kapalı halı saha ve iki adet açık halı saha projeleri için ihaleye çıktık. Kapalı ve açık halı saha projelerimiz toplamda 3200 metrekare olup, projelerin içerisinde lavabolar, soyunma odaları ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Halı sahalarımızın ihaleleri 23 Aralıkta sonuçlanacak olup yine 2021 yılının yaz aylarında gençlerimizin ve sporseverlerimizin kullanımına sunulacaktır. Kadim şehrimize ve aziz hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

  • Okunma: 3216

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Başkanımız oturduğu yerden konuşup sallamiyor
    Aksine memleketimize hizmet için canla başla çalışıyor Allah razı olsun
    Destek olmuyorsan köstek te olma!!!!