Emirdağ’da 4 Kişi Gözaltına Alındı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da 4 Kişi Gözaltına Alındı

Emirdağ’a bağlı Gedikevi köyünde kaybolan Alzhmeir hastası 76 yaşındaki Ayşe Çepel’den haber alınmıyor. Yaklaşık 14 gündür arama kurtarma çalışmaları devam ederken; yaşlı kadına dair hiçbir iz bulunamadığı belirtildi. Yaşlı kadın Ayşe Çepel için arama çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili jandarma tarafından 4 kişinin gözaltına alındığı bilgisi verildi.

76 yaşındaki Ayşe Çepel, 30 Eylül'de gece saatlerinde evinden bir anda ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirerek yardım istedi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ile Afyonkarahisar Komando Bölüğü, Eskişehir Komando Bölüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma ve iz takip köpekleri ile vatandaşların katılımıyla yaşlı kadının bulunması için başlatılan çalışma başlatıldı.

Ancak aradan geçen 14 günde yaşlı kadından haber alınamazken, herhangi bir ize de rastlanmadı. Çepel’i bulmak için Jandarma ekipleri inceleme başlattı. İnceleme çerçevesinde 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 6430

Yorumlar (0)Yorum Yap