Emirdağ'da 7 Yeni Koronavirüs Vakası

Haberler / Güncel

Emirdağ'da 7 Yeni Koronavirüs Vakası

Son zamanlarda koronavirüs vakalarının kontrol altına alınması çalışmaları devam ederken; Emirdağ'da 7 hemşerimizin koronavirüs testlerinin pozitif olduğu öğrenildi. 7 vakadan birisinin sağlık çalışanı olduğu, 5 vakanın il dışında yaptıkları düğünde virüsü kaptıkları ve 1 vakanın da yine il dışından Emirdağ'a geldiği belirlenirken; filyasyon ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.

Yürük Ailesi'nde 5 Vaka
Emirdağ Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Vecdi Yürük, geçtiğimiz günlerde senelik izne ayrılarak oğlunun düğünü için Mersin iline gittiği ve buradaki düğünde virüsü aldığı tahmin ediliyor. Vecdi Yürük, annesi, eşi ve iki çocuğunun koronavirüs testlerinin pozitif olması üzerine Emirdağ Belediyesi'nden düğüne katılanların da test yaptırdığı öğrenildi. Düğün sonrası Vecdi Yürük ile teması olduğu düşünülen kişilerin tamamının koronavirüs test sonuçlarının negatif çıktığı öğrenildi.

Diğer 2 vakadan birinin sağlık çalışanından diğerinin ise il dışından gelen bir vatandaşta çıktığı yine bu vatandaşlarla teması olan kişilerin filyasyon ekiplerince kontrol altına alındığı öğrenildi.

  • Okunma: 7128

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Harakiri kamil

    Maske tak .. düğüne gitme.. cenazeye gitme .. evinde otur kardeşim.. 2020 yılını hayatımızda yok say kardeş lütfen