Emirdağ’da Acı Gece

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Acı Gece

Emirdağ Ofis Caddesinde gece saat 01:20 de meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, kaza, Emirdağ’ın Ofis caddesinde dün gece 01.30’da meydana geldi. Seyir halindeki 03 HC 579 plakalı otomobilin sürücüsü Halil Duran’nın (43), ıslak zeminden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda araç yoldan çıktı. Kontrolün kaybolmasıyla ilk olarak kaldırıma vuran otomobil ardından elektrik direğine sert bir şekilde çarptı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içerisinde bulunan Halil Ormantepe (22) ve Oğuzhan Duran (19) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Halil Duran ise yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından Emirdağ Devlet Hastanesine ardından da Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Cenazeler, otopsi için Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Vefat edenlerin cenazeleri öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Halil Ormantepe Başkonak köyü Hacı Mustafalı Kabristanlığına; Oğuzhan Duran ise Emirdağ kabristanlığında defnedileceği öğrenildi.

  • Güncelleme: 29.02.2020 15:01
  • Okunma: 7554

Yorumlar (0)Yorum Yap