Emirdağ'da Deprem Yardımları AFAD'a

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Deprem Yardımları AFAD'a

Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediye Başkanlığı koordinesinde Emirdağ halkınca Kahramanmaraş civarında 10 ilin etkilendiği depremin ilk günü 3 TIR ile deprem bölgesine kısa sürede ciddi bir yardım göndermişti. Yapılan açıklama ile Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda yardımlar toplanmaya devam edilecek ve tasnif edildikten sonra AFAD merkezlerine gönderileceği bildirildi.

Emirdağ'da yapılan ortak açıklamada "Bütün Halkı ve Tüm Kurumlarıyla EMİRDAĞ Birlik Olma Zamanı Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediyesi bünyesinde yarın yani 07 Şubat 2023 Salı günü Emirdağ Cumhuriyet Meydanında aşağıda öncelikli kabul edilecek yardım malzemeleri için araçlarımız hazır olarak bekleyecektir. Toplanan yardım malzemeleri ayrım, istif ve sayım yapılmak üzere yeni hamamın yanında bulunan Kadın Kültür Evine gönderilecek, gerekli düzenleme yapıldıktan sonra hazır bekleyen tırlara yüklenerek AFAD Merkezlerine ulaştırılmak üzere yola çıkacaktır. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımıza ve halkımıza ilanen duyurulur. İletişim; Emirdağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 0 505 7720140"

  • Okunma: 1719

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • hamza

    emirdagda 300 liralik battaniyeler 500 liraya cikmis sayin kaymakamin haberi varmi emirdagli esnaflarin boyle yaptigindan