Emirdağ’da Evde Bakım Hizmetleri Gönüllere Dokunuyor

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Evde Bakım Hizmetleri Gönüllere Dokunuyor

Vatandaşlarının her zaman yanında olarak sosyal belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerinden birini sergileyen Emirdağ Belediyesi, “Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti” projesi ile yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Uygulama kapsamında yaşlı bakım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların belediyeye başvurması halinde gerekli incelemeler sonucunda hizmete başlanılıyor.
Evde Bakım hizmetinden yararlanmak için 0272 442 74 75 no’lu iletişim hattından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile irtibat kurabilir, Emirdağ Belediyesi Sosyal Marketi ziyaret edebilirsiniz.

Belediyeciliğin sadece alt yapı yapmakla sınırlı olmadığını belirten Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri ile ilgi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı, binalar, yollar, parklar yapmak değil. Bunun yanında gönüller de yapmamız gerekiyor. Bir insanımızın dahi derdini hafifletiyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 1019

Yorumlar (0)Yorum Yap