Emirdağ'da Halı Sahalar Öğrencilerin!

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da Halı Sahalar Öğrencilerin!

Emirdağ Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizin faydalanması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bedelsiz olarak 3 yıllığına devredilen iki adet halı sahanın protokolü Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz tarafından imzalandı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen imza töreninde Kaymakam Bilici, ilçemizde spor alanında verdiği hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze devredilen iki adet halı sahanın öğrencilerimize hayırlı olması temennilerini iletti.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu spora ve eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Emirdağ Belediyesi olarak halı sahalar yaptık. Bu halı sahaların iki tanesini Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devrediyoruz. Devrettiğimiz sahalardan öğrencilerimiz ücretsiz bir şekilde faydalanacak. Eğitime ne kadar yatırım yapılırsa azdır. Biz de Emirdağ Belediyesi olarak eğitime ve spor yatırım yapmaya devam edeceğiz. Sayın Kaymakamımıza ve sayın Milli Eğitim Müdürümüze katkıları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

  • Okunma: 1022

Yorumlar (0)Yorum Yap