Öne Çıkanlar bu hafta
-
Türkiye'nin En İyi Güzellik Merkezi Emirdağ'da! (25.06.2022)
-
15. Emirdağ Gurbetçi Festivali Programı Belli Oldu (24.06.2022)
-
Çatallı Köyünde Kenevir Yakalandı (25.06.2022)
-
Gurbetçilerin Evlerine Giren Hırsızlar Yakalandı (22.06.2022)
-
Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Yanık, Gurbetçileri Uyardı (26.06.2022)
Emirdağ’da İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek
Haberler / Eğitim
- 23.01.2021 11:01
- Yorumlar
Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası koordinesinde başlatılan “Eğitime Tablet Desteği” kampanyası kapsamında, ilçemizdeki STK’ların ve esnafların katkıları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 110 adet tablet bağışında bulunuldu.
İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve destekte bulunan ilgili firma yetkililerinin katıldığı tören ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
Bir ülkenin geleceğine yapılacak en önemli yatırımın gençlerin eğitimine sağlanacak destek olduğunu belirten Kaymakam Bilici, salgın sürecinde tablet ya da bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime katılma imkânı bulamayan öğrencilere yapılan bu desteği çok değerli bulduğunu ifade etti. Kaymakam Bilici, Emirdağ genelinde kampanyaya öncülük eden Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile destek veren STK yönetimlerine ve üyelerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
ETSO Başkanı H. İbrahim Aktepe, geleceğin güvencesi olarak gördükleri gençlerin eğitimini çok önemsediklerine vurgu yaparak, “Sosyal sorumluluk bilinciyle, ihtiyaç sahibi öğrencilere her sene Oda ve Borsalarımız bünyesinde eğitim yardımı yapıyoruz. Bu tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ederek çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmayı ve mutluluklarına ortak olmayı istiyoruz.” dedi.
Kampanyaya tablet desteğinde bulunan şirketler, STK’lar ve esnaflarımız; Afyonkarahisar Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Emir Mantar, Eurowin Plastik Pvc ve Alüminyum Sanayi Tic. Ltd.Şti., Şahdem Plastik Sondaj Mühendislik Sanayi Tic. Ltd.Şti., Kainat Tarım A.Ş., Emirdağ esnaflarından; Oktay Çıldır, Orbay Divrikli, Cengiz Demirkapu ve Hasan Basri Polat olarak yer aldı.
- Okunma: 2511
Son Yorumlar
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[Kürşat Şenel ] Allah cc rahmet eylesin. Evlatlarına ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[murat YILMAZ] Allah Rahmet Eylesin.Rabbim geride kalanlarına Sabır-ı Cemil ihsan eylesin.
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[alp kılıç] Alper Abi fikirlerin düşüncelerin duruşun bizlere her zaman örnek oldu sağlıklı günler dilerim
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[Zulfu cinar.] Sevgili enistecigim.basarilarinin devamini dilerim.
-
Emirdağ Yılkılarına Yem Götürdüler
[Mocca] Hani atlar için barınak yapılmıştı?
Yorumlar (0)Yorum Yap