Emirdağ’da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da İstiklal Marşı’nın Kabulü Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, İlçemizde Düzenlenen Programla Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, ilçemizde düzenlenen programla kutlandı.

Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşen anma programı, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilçemiz Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ve düşüncelerini konu alan gösteri ve öğrencilerin hazırlamış olduğu diğer gösterilerin ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak anma programı sona erdi.

Programın ardından günün anısına hazırlanan resim sergisini gezen Kaymakam Bilici, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Kutlama Programına Kaymakam Bilici'nin yanı sıra kurum amirleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

  • Okunma: 508

Yorumlar (0)Yorum Yap