Emirdağ’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Dün gece yarısından sonra ilçemizde etkili olan kar yağışı ilçemizi beyaza bürüdü.

Bir süredir ilçemizde etkili olması beklenen kar yağışı dün gece yarısından sonra ilçemizde etkili olmaya başladı. Gece yarısından sonra başlayan kar yağışı halen etkisini sürdürmekte.

İlçemizde hayatı ve ulaşımı olumsuz etkileyen kar yağışı meteorolojinin tahminlerine göre yarına kadar devam edecek. Yarın havanın çok bulutlu olması beklenirken kar yağışının Cumaya kadar yeniden etkisini sürdürmesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR VE AFYON YOLU AÇIK

Edinilen bilgilere göre çevre il ve ilçelerde de etkili olan kar yağışından dolayı ulaşımda da aksamalar meydana geliyor. Ancak şu anda Eskişehir ve Afyon yolunda herhangi bir aksama yok. İlçemizden Eskişehir’e ve Afyonkarahisar’a otobüs ve minibüsler gidip geliyor ve yol ulaşıma açık.

BELEDİYE EKİPLERİ KAR KÜRÜME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İlçemizde kar yağışının etkili olmasıyla beraber Belediye ekipleri de ilçemizin çeşitli noktalarında kar kürüme çalışmalarına başladılar.

EĞİTİME DEVAM EDİLİYOR

Kar yağışının etkili olmasıyla beraber gözler Milli Eğitime de çevrildi. İlçemizde eğitim-öğretime devam ediliyor Milli Eğitim’den şu ana kadar herhangi bir tatil haberi gelmedi (Kaynak : EMİRDAĞ GAZETESİ)

  • Okunma: 3273

Yorumlar (0)Yorum Yap