Emirdağ'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemizde kış aylarında oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek ve önleyici tedbirlerin alınması amacıyla 2023-2024 yılı Kış Tedbirleri toplantısı Kaymakam Bilici başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Bilici, alınacak tedbirler ile kış mevsiminde yaşanacak olumsuz hava ve yol şartlarında trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işletilmesi, sürücü ve yolcuların can ve mal güvenliğinin sağlanması ve kış aylarının sorunsuz bir şekilde atlatılmasının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

Oluşabilecek olumsuz kış şartlarında kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı çalışmalar ile riskli köy yolları, zorlu kış şartlarında yolların kapanmasına karşı alınacak önlemler ve enerji kesintilerinin önlenmesine yönelik alınabilecek tedbirlerin konuşulduğu toplantıda Kaymakam Bilici, kurumlarımız arasında koordinasyonu sağlayarak zorlu kış şartlarında vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu kış sezonunu da sorunsuz bir şekilde geçirileceğini temenni ettiğini belirtti.

Kaymakam Bilici ayrıca köylerimizde sağlık sorunu ve hamilelik sürecinde olan vatandaşlarımızın da tespit edilerek gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Osman Bilici başkanlığında kış mevsiminde alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve ilgili kurum amirleri katıldı.

  • Okunma: 675

Yorumlar (0)Yorum Yap