Emirdağ'da Kosgeb Eğitimi Yapılacak

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'da Kosgeb Eğitimi Yapılacak

Afyonkarahisar KOSGEB İl Müdürü hemşehrimiz Meftun Köksal Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Koray Gürbüz de hazır bulundu. Ziyaratte Emirdağ'da sertifikalı uygulamalı KOSGEB girişimcilik eğitimi hakkındaki çalışmalar değerlendirildi. Buna göre; 25'er kişilik 4 grup halinde toplamda 100 kişiye sertifikalı eğitim verilmesiyle ilgili Emirdağ Kaymakamlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalanarak resmi işlemler başlatıldı.

KURSU TAMAMLAYANLARA 30 BİN HİBE, 70 BİN KREDİ DESTEĞİ
KOSGEB, Emirdağ Kaymakamlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleşecek olan kurs sonunda başarıyla sertifikalarını alanlar KOSGEB'in desteği ile 30 bin TL. hibe 70 bin TL. kredi alabilecekler. Destek programı %60-%70 oranında hibe olarak uygulanacak.

Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca da KOSGEB İl Müdürü hemşehrimiz Meftun KÖKSAL'a ilçemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek Emirdağ'da düzenlenecek olan kurs ve alınacak olan desteklerle ekonominin daha da canlanacağını ve istihdamın artacağını belirtti. Ağca, Ticaret ve Sanayi Odası'nın da bu işe öncülük etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

KOSGEB İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENEN İLK KURS
Düzenlenecek olan kurs ilçemizde KOSGEB, Emirdağ Kaymakamlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklaşa planladığı ilk kurs olarak akıllarda kalacak.

  • Okunma: 4565

Yorumlar (0)Yorum Yap