Emirdağ’da LGS Deneme Sınav Başarısına Ödül

Haberler / Eğitim

Emirdağ’da LGS Deneme Sınav Başarısına Ödül

2022-2023 eğitim öğretim yılı İl Milli Eğitim müdürlüğü ölçme değerlendirme merkezi tarafından 17 ilçe ve merkez ilçede uygulanan TYT ve LGS deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere ve başarı grafiğini arttıran ilçelere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafından Afyonkarahisar ’da ilk defa yapılan ödül töreninde ödül ve plaketleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Murat Diktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Dereceye giren öğrencilere ve okul müdürleri katıldı.
Ödül töreninde konuşma yapan İl Müdürü Miraç Sünnetci, “Merkez ve 17 ilçemizde yapılan denemelerde elde ettiğimiz başarı çıtasının daha da yukarılara çıkartılması tek amacımızdır. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor süreçte emeği geçen idareci öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum ve Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.” dedi.
Tören öğrenciler ve idareciler ile hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

LGS Deneme Sınavında dereceye giren öğrenciler;
1.      Emirdağ Mustafa Çekiç Ortaokulu’ndan Rümeysa Cennet Ocak
2.      Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan Burak Mustafa Ağaçayak
3.      Özel Yavuzoğlu Ortaokulu’ndan Ecrin Görhan

Başarı sıralamasında ilk üçe giren ilçeler:
1.      Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
2.      Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
3.      Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci, “Başarı Grafiklerinde Yükselme Gösteren Dinar, Çay, Emirdağ, Kızılören, Hocalar, Evciler, Sinanpaşa, Sultandağı, Çobanlar ve İscehisar başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.” Dedi.-Afyonpostası

  • Okunma: 1249

Yorumlar (0)Yorum Yap