Emirdağ’da Öğretmenler Günü Programı

Haberler / Güncel

Emirdağ’da Öğretmenler Günü Programı

Cumhuriyet meydanında gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Gürkan Emeksiz ve okul müdürlerinin katılımlarıyla çelenk sunma töreniyle başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz’in Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreni son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Bilici, Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda Emirdağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı, daha sonra Emirdağ Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerle devam etti.

Adaylığı kaldırılan öğretmenlerimizin Öğretmenlik Meslek Yemin Töreninin ardından Kaymakam Bilici, emekli olan Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine Hizmet Şeref Belgesi takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu müzik dinletisinin ardından son buldu.

Programın ardından günün anlam ve önemini anlatmak için hazırlanan resim sergisini gezen Kaymakam Bilici, programın hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programına Kaymakam Bilici'nin yanı sıra Emirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Kaan Yılmaz ile kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

  • Okunma: 1037

Yorumlar (0)Yorum Yap