Emirdağ'dan Dünyaya Gönderilecek

Haberler / Güncel

Emirdağ'dan Dünyaya Gönderilecek

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde fabrika inşaatının devam ettiği Türkiye’de ilk dikey toz yumurta tesisi Yuniko Yumurta ve Hollanda merkezli Schaffelaarbos firması yetkilileri Emirdağ’ı ziyaret etti.

Kaymakam Osman Bilici başkanlığında ziyaretlerine Emirdağ OSB’de inşaat çalışması devam eden fabrikada incelemelerde bulunarak başlayan Yuniko Yumurta Sahibi Metin Akman ve Hollandalı firmanın CEO’ları Emirdağ’a yaptıkları bu yatırımdan dolayı oldukça memnun ve mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kaymakam Bilici, Yuniko Yumurta tesislerinin ortak firması Hollanda merkezli Schaffelaarbos firması CEO’larından şirketlerinin faaliyetleri ve çalışma prensiplerine dair bilgiler aldı.

Emirdağ OSB ziyaretinin ardından Kaymakamlık makamında devam eden görüşmelerde Kaymakam Bilici, Yuniko Yumurta Sahibi Metin Akman ve Hollandalı firma yetkililerine, Türkiye’nin ilk modern Toz Yumurta tesisi olacak fabrikanın ilçemizden dünyaya açılacak olması ve dünya çapında kapasitesi olan böyle bir firmanın ilçemize ortaklık kurarak yaptıkları yatırımdan ötürü teşekkür etti.

  • Okunma: 1381

Yorumlar (0)Yorum Yap