Emirdağ'ın AK Parti'ye İhtiyacı Var!

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ'ın AK Parti'ye İhtiyacı Var!

Sanayi sitesinde bulunan esnafları, Uzun çarşı esnaflarını ve Salıpazarı esnaflarını ziyaret ederek seçim startını veren Pala, çalışmalarına şehir merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Pala, tek tek dükkânlara girerek vatandaşların taleplerini dinledi ve onlarlar karşılıklı istişarelerde bulundu.

Vatandaşlara Emirdağ’ın Ak Partili belediyeye ihtiyacı olduğunu anlatan Pala, “Son zamanlarda yapılan Atık su Arıtma tesisi, Arsenik Arıtma tesisi, yağmur suyu projesi ve Kanalizasyon projeleri başta olmak üzere trilyonluk yatırımlardan bahsetti. Bu hizmetlerin devamını alabilmemiz, ilçemize yeni yatırımlar kazandırabilmemiz içinde sizin desteklerinize ihtiyacımız var” dedi.

  • Okunma: 4023

Yorumlar (11)Yorum Yap

  • Mocca

    CHP nin bu halka ettigi kufurleri nereye koyacaksiniz?
    Dini ve manevi degerlerimizi ayak altina alan CHP.

    AKP den once CHP vardi neler biraktirlar Emirdagina? Bir tasi bir tasin ustune koydular mi?

    Ataturk remini paradan silen CHP.

  • aykut akkul

    Ayakkabı Kutusu Partisi UTANMADAN GELİP HALKTAN OY MI İSTEYECEK ? HANGİ YÜZLE ???

  • Muhlis PALA

    Esnafımız ve halkımız sadece seçim öncesi mi akla gelecek.

    Ayakkabı Kutusu Partine oy verecek kimse kalmadı. emirdağlı insanlar hırsıza oy vermez. Oy namustur. satacak namussuzlar emirdağda yok. namuslu insanlarımız seçimde akpye sağlam bi tokat vuracak. CHP geliyo 30 martta.

  • apaci

    ak dusunce adli yorumcu,baskanin yaninda kurucu kisilerden kimse yok demisin cengiz palanin yaninda artik kim varki,bir iki saksakci var.herkesle kavga etti,azarladi,ben padisahim dedi,ben ne dersem o olacak dedi.yaninda kimseyi birakmadi,kendi egosunu ve ailesinin egosunu tatmin etti.tekrar diyorum eger emirdag halki bu adama oy verirse yaziklar olsun.

  • fakı03

    akp ilçe teşkilata ve cengiz pala 2009 seçimlerinde gecesini gündüzüne katan işini evini ailesini karşısına alan davası için partisi için canını dişine takan çalışan çabalayan emek harcayan canını dişine takan ve EN ÖNEMLİSİ 2009 seçimlerini akp ye KAZANDIRAN YAKUP YILMAZI YOK ETMİŞTİR VE KAYBETMİŞTİR YAZIK ÇOK YAZIK BAKALIM BU SEFER SİZİ KİM KURTARACAK

  • AK Dusunce

    Tarihe gore eksi puan felan hikaye. Istedikleri kadar eksi puan versinler.
    Sali gunu sayin baskan butun carsiyi gezdi, herkese hal hatir etti. Benim dikkatimi bisey cekti, baskanin yaninda partimizin kurucu kadrolarindan kimse kalmamis. Ak partiye gonul veren, bu gunlere getiren, zor gunlerinde partinin yaninda olan kimse yok.
    chpli ve dogruyolcular baskanin yaninda. Onlar mi Ak Partili oldu yoksa bizmi oraya gectik.
    Neyse listeler aciklansin anlariz, umarim hayal kirikligi yaratmazlar.

  • apaci

    ne o cengiz pala secim yaklasti simdide guler yuzlumu cikiyorsun sahneye cogu esnafla tartisti vatandasla tartistin,azarladin kucuk gordun,bugunleri dusunemedin.eger emirdag halki sana oy verirse yaziklar olsun.secim gectikten sonra yine ayni olacak degilmisin,sen o gezdigin yerlerde milyonlari nasil goturdun onu anlat...hukumetin verdigi 130 milyonu eger dogruysa belediyeye borc olarak taktigin o 30/35 milyon borcu anlat.kimin hesabinda hangi bankada o paralar onu anlat.

  • tayfun

    Resmin Tarihine bile EKSİ Puan veriyorsunuz ya çok enteresan..:)))

  • caner yılmaz

    Bugüne kadar hep akp verdim, bundan sonra ÇALANLARA OY YOK ! Çevremdeki birçok insanda aynı şeyi düşünüyor.

  • Tayfun

    Bu resim yeni tarihini de söyleyebilirim 11.02.2014

  • emirdagli

    bakiyorum da Cengiz pala bes yil onceki fotograf larini yine kullaniyor acaba daha guzel fotograf cekdir memis mi yoksa tipi mi bozuk