Emirdağlı Akademisyenler Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Haberler / Eğitim

Emirdağlı Akademisyenler Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Meslek Yüksekokulu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen ve ilçemizdeki üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı ‘Emirdağlı Akademisyenlerle Öğrenci Buluşmaları’ söyleşi programına katıldı.

Söyleşiye Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görev yapan Emirdağlı akademisyen Prof. Dr. Ersin Kıvrak ile yine Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde görevli Emirdağlı akademisyen Prof. Dr. Cüneyt Akın konuşmacı olarak katıldılar.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kaymakam Bilici, gerçekleştirilen bu söyleşinin üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için önemli bir fırsat olduğunu belirterek ilçemizin eğitim ve kariyer açısından her zaman önemli hedefler katettiğini, bundan sonra da yine aynı hedeflere yeni nesillerimizin ulaşacağından şüphesi olmadığını ifade etti.

Gerçekleşen söyleşide Emirdağlı akademisyenlerimiz öğrencilerimizin sordukları soruları içtenlikle cevaplarken öğrencilerimize gerek üniversite sınavına hazırlanırken gerekse diğer diğer kariyer basamaklarında her zaman çalışma düzenlerine dikkat etmelerini, çalışmalarında sürekliliğin önemine vurgu yaparak bilgiler aktardılar. Ayrıca öğrencilere sevdikleri mesleğe yönelmelerinin ve o alanda uzmanlaşmalarının onları hem daha mutlu hem de daha başarılı edeceğine ve gelecek planlamalarına dair tavsiyelerde bulundular.

Program sonunda gerçekleşen söyleşinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Bilici, katılımlarından dolayı Emirdağlı akademisyenlerimiz Prof. Dr. Ersin Kıvrak ve Prof. Dr. Cüneyt Akın’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Söyleşiye Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

  • Okunma: 592

Yorumlar (0)Yorum Yap