Emirdağlılar Vakfı Yeniden Kahya Dedi

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfı Yeniden Kahya Dedi

Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı’nın; olağan kongresi; Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO)’nın konferans salonunda yapıldı. Olağan kongrede; Hasan Murat Kahya yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongreye, vakıf üyeleri katıldı. Üç adayla başlayan kongre; Sibel Erenoğlu'nun adaylıktan çekilmesi sonrası, yapılan Emirdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı’nın seçiminde, Hasan Murat Kahya yeniden seçilerek, vakıf başkanı oldu. Üç adayla başlayan Emirdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı seçiminde, çıkan tartışmalar sonucu, iki listenin güç birleştirmesi ile aday sayısı ikiye düştü. Vakıf seçimde; Hasan Murat Kahya ve Orhan Özkır’ın listeleri yarıştı. Sibel Erenoğlu; Orhan Özkır’ın kırmızı listeyi desteklemek üzere, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yapılan seçim sonrasında; 318 oyla Hasan Murat Kahya yeniden başkan seçildi. Rakibi Orhan Özkır 302 oy aldı. 633 üyenin oy kullandığı seçimde, 13 oy geçersiz sayıldı Hasan Murat Kahya başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Kamil Emeksiz, Gürler Koçak, Mehmet Kahya, Ceylan Yavuz, Ayhan Sezer, Murat Kökten, Hasan Hüseyin Köksal, Mustafa Özkır, Mehmet Karatay, Habib Umutoğlu, Yaşar Tepekaya, Mustafa Karakuş." ‘’Denetim Kurulu'nda; Ahmet Eryürük, Ertuğrul Altınel, Adnan Biçer yer aldı.

  • Güncelleme: 17.06.2019 09:28
  • Okunma: 3218

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • TARAFSIZ EMİRDAĞLI

    Sayın, Başkan Adayları Erenoğlu ve Özkır!...Madem ki gücünüz yok,niçin sayın Kahya'nın karşısına çıkıp kendinizi rezil ettiniz?
    Birleşmenize rağmen YENİLDİNİZ!..Peki neden?
    Ekibinize baktım o kadar çok YETERSİZ gördüm.
    Ha bide yorum'un birisi çok dikkatimi çekti.
    EVET GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPABİLECEK
    " KÖY KÖKENLİ BAŞKAN VE YÖNETİME İHTİYAÇ VAR, HEMDE ÇOK İVEDİ VE ÇOK ACİL".
    DENEMEK DE YARAR VAR? YILLARDIR YERLİLERI GÖRDÜK, BIRDE KÖYLÜLERİ GÖRELİM?
    NE DERSİNİZ EDELER?

  • Mülayim

    Emirdağlılar Vakfı; vasıfsız,niteliksiz ve hiç bir pozitif yaptırımı olmayan,sadece kişisel menfeat güden, Eskisehir'de STK olarak önemsenmeyen ve ciddiye alınmayan zavallı durumunda bir Vakıf olup, Emirdağlılara hiç bir katkısı ve faydası olmamıştır.
    Sonuç olarak; Mutlaka Köy kökenli bir Başkan seçilmeli ve ve yine Köylü Aydın ve vasıflı Yönetim Kurulu oluşturulmalı.
    Yerli Emirdağlılar Vakfı bitirdi..Artık KÖY KÖKENLİ YÖNETİM ŞART.

  • Ozemirdagli

    Bu vakfin emirdaga ne yarari var biri cikip soylesin sadece yonetimi yeni gelen atanan burokratlarla arayi siki tutup eskisehirdede isini yapmak icin yonetimi secilen secilmeyen kisileri kiniyorum hayirli olmasin boyle bi emirdaglilik olmaz....

  • emirdağlı

    ben anlamadım bişey ....fetöcü tiplerin ne işi var??(ysanlış anlaşılmasın oy kullanmadım üyede değilim ama söylentiler o yönde) gazeteci geçinen arkaadaşlar bi zahmet bu konuları araştırırlarsa zahmet olmazsa

  • handan çelik

    Sibel ERENOĞLU, Murat KAHYA ya ne yaptıysa adam 13 kişilik listesine 1 tane dişi sinek bile sokmamış :)

  • murat

    Bu saatten sonra vakıf bitmiştir.
    3 aday vakfı bitirdi...