Eski Başkan Güler: "Hodri Meydan"

Haberler / Özel Haber

Eski Başkan Güler: Hodri Meydan

AKP Emirdağ İlçe Başkanı Abdülkadir Yılmaz’ın Emirdağ Eski belediye başkanı İsmet Güler hakkındaki iddialarına Güler’den zehir zemberek açıklama geldi. Güler, Yılmaz’a “Sakallı ağabeylerinin tavsiyelerini artık bırak, geçmişe değil geleceğe bak” tavsiyesinde bulundu. İşte İsmet Güler’in açıklaması:
Değerli hemşerilerim. Bu günlerde ekonomik sıkıntılar ile boğuşurken, bir de ilçemizi 5 yıl süreyle idare edecek yerel yöneticilerimizin seçimi ile ilgileniyorsunuz. Seçilecek olan yöneticilerin projeleri ile ilgilenmemiz gerekirken, hakkımda hiç hak etmediğim ithamlarda bulunan; Ak Parti İlçe başkanı sayın A.Kadir Yılmaz, İsmet Güler dönemini Fetret dönemine benzetmesi ile ilgili cevaplarımı sunuyorum.

Benim Belediye başkanlığı yapmış olduğum 1994–2004 yılları arasındaki hizmetlerim ile ilgili en son konuşacaklardan birisi kendisidir. Çünkü bu zaman dilimi içinde kendisi Emirdağ’da yaşamamış olup, ilçemizin ne halden ne hale geldiğini bilmesi mümkün değildir. Kendisinin bu döneme ilişkin yorum yapabilmesi için,orada yaşaması ve sorunları bilmesi gerekir.

Hizmet ettiğim 1994–2004 yılı dönemi fetret dönemi değil, belediyemizin hizmetlerde şahlanış dönemidir.
Bu yıllar arasında;
1-)Emirdağ ilçemizin %80 altyapı sorunu çözülmüştür.
2-)Asfaltı tamamlanan sokak ve caddelerin tümüne asfalt atılmıştır.

Bu gün üzerinde rahatlıkla yürüdüğünüz tüm cadde ve sokaklardakiasfaltlar, İsmet Güler’in eseridir. Atmış olduğum asfaltların bırakınıztamirini
Asfalt şantiyesini çalışmaz hale getirdiniz. Adayınız Cengiz Pala’nınseçim bildirgesine bakınız. Kendisi orada “atıl haldeki asfaltşantiyesini işler hale getireceğini” vaad etmektedir. Asfalt şantiyesiçalışmış olsaydı, Sayın adayınız böyle bir vaatte bulunmazdı.

3-)Atatürk Kültür Parkı ile Haarlem Emirdağlılar parkını siz miyaptırdınız? Yapmış olduğunuz bir tek park, çocuk bahçesi varsagösteriniz.

4-)Belediye binasını ve eklentileri olan çarşının ve Cumhuriyet çarşısının bir benzerini yaptınızsa gösteriniz?
5-)Uzun çarşının benzeri bir çarşıyı düzenlediniz ise gösteriniz?
6-)Emirdağ ilçesi susuzluktan kırılırken, İller Bankası’nın 4 trilyonistediği su kuyuları ve eklentilerini 130 milyara yaptınızsa söyleyiniz?
7-)Bırakmış olduğumuz borç 2,5 trilyon değildir. Sadece 850 milyarolup, o anda tahsil edilmesi gereken 1,5 trilyon su alacağı bıraktım. Odönemde Ak partili olan komşu belediyelerin tümü 10 trilyonun üzerindeborç devretmiştir.
8-)Cahil bir vatandaş söylese üzülsem ama bir Avukatın”
Emirdağ belediye meclisi kararı ile şahıstan borç alınarak, kömürdağıtıldığı yönündeki iddiası tamamen yalandır. Bu konuda size ispathakkı tanıyorum. Hangi şahıstan borç para alınmışsa, ispat edin.Dediğiniz her şeyi kabul edeceğim; ama ispat edemezseniz kendinizimüfteri olarak kabul edecek
misiniz? Hodri meydan.

9-)Hiçbir zaman TOKİ ile ilgili karalama yapmadım. Bu binalarınyapılmayacağı yönünde beyanda bulunmadım. Yapılan her güzel şeyEmirdağ’a yapılmakta olup, kimse sırtında götürecek değildir.
10-)Borcunuzun olmayıp Kasanızda 500 milyar para olduğunusöylüyorsunuz.bunun açıklamasını görevinin sonunda sayın Başkanyapabilir.
Ancak Emirdağ gazetesinin 24.2.2009 tarihli sayısındaki açıklamanızda“Emirdağ belediyesinin her ay 150.000 ytl. Açık verdiğinisöylüyorsunuz. Bunun hangisi doğrudur?
11-)Mademki bu kadar çok çalıştın Emirdağ belediyesine, karşılıksızmaliye bakanlığından ne kadar yardım ettirdiniz” Bunu açıklar mısınız?

12-)Belediye ile hiçbir ilgisi olmayan Emirdağlıların tümünün katkısıile yapılan huzurevi ile ilgili açıklamalarınız bizi gerçektenüzmüştür. Çünkü dernek yönetim kurulundaki arkadaşlarla 15 yıldırfedakarca çalıştığımız, açılışından gurur ve övünç duyduğumuzhuzurevinin çürük olduğu tamamen yalandır. Çünkü bizim inşaatınıyaptığımız yıllarda ilçemiz 3.derecede deprem bölgesi iken Yalovadepremi sonrasında 2.dereceye alınmıştır. Tüm plan ve projeler bunagöre yapılmıştır. Daha sonra deprem yönetmeliğinin yürürlüğe girmesisonrasında, bakanlıkça güçlendirilme istenmiştir. Bu konuda Anadoluüniversitesinden 5 kişilik öğretim üyesi getirtilerek incelemeyaptırılmış, binanın kesinlikle hiçbir şekilde çürük olmayıp, kullanımauygun olduğu belirlenmiştir. İsterseniz huzurevi dosyamızda bununraporunu görebilirsiniz.

Huzurevinin devrine Ankara’ya gitmediğim yönündeki iddianız kesinlikleyalandır. Sosyal hizmetler genel müdürü ile devir protokolünü Ankara’daben yaptım. İsterseniz protokolün suretini gönderebilirim. İstersenizAnkara’ya beraber gittiğimiz Avukat Ahmet Şahbaz’a sorabilirsiniz?

13-)Bu kadar şeyi madem biliyorsunuz. Halkımızın da bilmeye hakkıolmasından dolayı; yapılmakta olan Otogar’ın Afyon çevre bağlantısınınolup olmadığını biliyor musunuz? Çevre yolu bağlantısı yoksa Afyon’agiden ve Afyon’dan gelip Eskişehir’e gidecek araçları nereden Otogaraulaştıracaksınız? Afyon ve Eskişehir’e gidecek yolcuların bu durumdaotogar yerine şehir içini
Kullanacaklarını biliyor musunuz? Ayrıca bu otogar inşaatı bildiğimizkadarı ile iller bankası parası ile yapılmaktadır. Faizleri ilebirlikte ödenmesi gereken borç miktarını açıklar mısınız? Çünküseçilecek olan belediye başkanı arkadaşımız hangi partiden olursaolsun, ne kadar borcun ödeneceğini bilsin ve ilerde ödenmesi gerekenmaaşları, kesintiler nedeni ile nasıl ödeyeceğini düşünsün.
Sayın Yılmaz; Bir tek Emirdağ var. Biz şurada yaşıyorsak, yaşayacaksakhepimizin sahip çıkması gerekir. Bu ilçeye bir çivi çakanı alkışlamamızgerekir. Karalamakla hiçbir yere varamızsınız? Mademki İsmet Gülerdevri fetret dönemiydi, tek tek seçime girmeyerek 5 parti niye ittifakyaptınız? Hizmet yapmayan bir kişiye karşı neden ittifak yapmak zorundakaldınız? 5 kişi, bir adamı döver. Teke tek niye çıkamadınız? Böyle birittifak başarılı ise neden bu ittifakınız devam etmedi?

Sayın Yılmaz güneş balçıkla sıvanmaz. Hizmetim süresince elimdengeldiğince özveri ile çalıştım. Bundan dolayı gururluyum ve mutluyum.Hakkımdaki iddialarınızın hepsinin yalan olduğu tek tek ortayaçıkmıştır. Ben Emirdağ’ı seviyorum, Emirdağlı beni seviyor. İftiralarve yalanlar ile beni hiç kimse yıldıramaz. Benim bir ağabey olarak sanatavsiyem “sakallı ağabeylerinin tavsiyelerini artık bırak, geçmişedeğil geleceğe bak. Tüm hemşerilerime sağlık, esenlik, bol kazançlardiliyorum.Saygılarımla. Av. İsmet Güler

  • Güncelleme: 28.02.2009 01:44
  • Okunma: 5451

Yorumlar (23)Yorum Yap

  • stranger

    meyvesi olan ağaç taşlanır derler ya aynı hesap işte ismet gülere bunları söyleyenler karşılığında yaptıklarını anlatmalılar ama anlatacakları hiç bir şey yok

  • hasan önder

    :lol: :lol: ''YİĞİDİ ÖLDÜR,HAKKINI YEME...'' SEVGİLERİMLE

  • YILDIRIM

    İSMET BASKAN KAFANA TAKMA İT ÜRER KERVAN YÜRÜR .....EMIRDAG EMIRDAG OLAKI SIZIN GIBI BIR BASKAN GORMUSMU KUCUK ISMETE BILE TAKMA :lol:

  • hamdi taban

    necdet bey kil payi demek biraz abes olmus 2460 oy nasil kil payi oluyor ki hesap kisa biraz galiba

  • hamdi taban

    genel secimlerde kac oy asmistiniz baskanim.

  • tirci03

    irmak ciftci gentten orhan abin senin bir turlu telefon nomarani bulamadim lutfen bana ulas orhan yilmaz

  • tirci03

    sayin ismet guler sen daha yuksek mevkilere layiksin kisaca yukaridaki yorumlara aynen katiliyorum 5 parti birlesip seni oyle yiktilar keske aday olup onlara hadlerini bildirseydin gercekten senden sonra emirdagina 1 tek civi cakilmamistir ve emirdag koca 5 yilini bosa gecirmis oldu
    yazik diyorum akp den turkiye cumhuriyetine kesinlikle fayda yoktur artik halk uyanmalidir yolun acik olsun
    baskan orhan yilmaz

  • babasultan

    İSMET BAŞKAN; BEN CHP Lİ DEĞİLİM AMA GERCEKTEN AKP DÖNEMİ EMİRDAĞ IN EN KARANLIK 5 YILI OLDU OY VERDİĞİM İÇİN KENDİMDEN UTANDIM. SİZİ YAKINEN TANIYINCA SİYASET BİRTARAFA KİŞİLİĞİNİZ KARİZMANIZ YETER. SAKALLILARIN GÖRECEGİ BELEDİYEDE EMİRDAĞ DA BU KADAR BİRDAHA GELEMEZLER 5 YILDA CUMHURİYETİN HINCINI ALDILAR. SELAMLAR BAŞKAN

  • FİLİZ

    İsmet GULER sen bitanesin kişiliğinle
    bld bşk.lığı dönemindeki hizmetlerinle
    yanıt bile verme
    .çunku görunen köy kılavuz istemez.emirdağlı bu 5 yıldane yapıldı yada yapılmadı gayet iyi biliyor.Senin yaptıklarınıda taktir ediyor.Keşke aday olsaydınız..Şuna çok şaşırıym
    bu 2.5 trilyon borcu nerden çıkarıyorlar.atarken biraz duşunsunler.İller bankasına faizindde faizini ödemeye emirdag halkını mahkum ettiler otogar yapıyoruz demekle.Bld.nin olanaklarını kullanıpyapmasalardı.Gelen bld .bşk.nı ne yapar bu borçlarla merak ediyorm.Emirdag hizmeti sol partıde görmüştür.Bunun başka açıklaması yok.Biz yolumza devam edelim.Kenetlenelim bizi kimse yıkamaz.İnsana insan olduğu için değer verenlerdeniz.iNANIYORMKİ
    EMİRDAG HALKI
    DERSİNİ VERECKTİR BÖYLE DUŞUNENLERİN.

  • NEJDET ÖZKAN

    ISMET GÜLER, SIMDIYE KADAR YAPILAN TÜM HIZMETLERIN ÖNÜNDE BIR DEVRIM YAPMISTIR. SIZLER BUGÜN EN KISA YOLDAN YAPILANLARIN BIR TANESI;TEMIZ VE CAMUR OLMAYAN BIR YOLDA YÜRÜYORSANIZ BUNU ISMET GÜLER'E BORCLUSUNUZ. AKP TEK BASINA VE TÜRKIYE'DE TÜM DÖNEMLERIN DE ÖTESINDE BIR IKTIDAR DESTEGIYLE EMIRDAG'A SON BES YILDA YAPTIKLARINI VE YAPILANLARI YAN YANA KOYARSANIZ BU FARKI CAHIL BIR INSANDA FARK EDER. BIR AVUKAT KISNIN BILIP BILMEDEN BU SÖZLERI SARF ETMESI BIR TALIHSIZLIKTIR. YADA BU EMIRDAG'DAKI 15 YIL ÖNCESI KENDISI COCUKTU HICBIR SEYI HATIRLAMAYABILIR. EMIRDAG NEREDEN NEREYE GELDI. IKTIDAR PARTISI BELEDIYESI OLMADAN BIR BASKANIN NELER YAPACAGININ ÖRNEKLERINI SUNDU SAYIN ISMET GÜLER.ICRAAT IKTIDAR PARTISI OLMADAN DA NASIL YAPILACAGINI HALKA GÖSTERDI. TÜM AVRUPADAKI HEMSERILERIMIZ VE DISARDA YASAYAN EMIRDAG'LILARIN TAKDIRLE KARSILADIGI BU HIZMETLERI SIZ CAMUR ATARAK BU SECIME TASIRSANIZ KENDINIZ COK OY KAYBEDERSINIZ. NE GERIGI VARDI DA ESKI BASARILI BIR YÖNETIMI HEDEF ALDINIZ.BASARISIZ BIR IKTIDAR BELEDIYESININ NELER VAAT EDIP DE YAPAMADIKLARINI ANLATSA IDINIZ DAHA IYI OLURDU SAYIN AKP EMIRDAG ILCE BSK. EMIRDAG'DA GURUR DUYDUGUMUZ BIR HIZMET YAPMISTIR SAYIN ISMET GÜLER. BIZ O YILLARI COK IYI BILDIGIMIZ ICIN TAKDIRI SAGCISI VE SOLCUSU GÖSTERDI. NIYE 5 PARTI BIRLESTIDE YIKABILDI. MADEM COK KÖTÜ VE BASARISIZ BIR YÖNETIM UYGULADI 10 YIL, COK BASIT KIMSE OY VERMEZDI VE DE BELEDIYE SECIMINI KAYBEDERDI ISMET GÜLER. AMA NIYE TÜM PARTILER BIRLESTIDE KARSISINA DIKILDI AVUKAT YIMAZ BEY? SIZ AVUKAT SINIZ NIYE? SIZDEN CEVAP BEKLIYORUM SADECE BU SORUYA. HIZMET YAPMAMIS VE BORC BATAGINA BELEDIYEYI SOKAN ISMET GÜLER'IN KARSISINA NEDEN 5 PARTI BIRLESTI DE KIL PAYI KAZANABILDI.KILPAYI AZ FARKLA KAZANABILDI? CAMUR ATMAYIN VE ISMET GÜLER I BU PROPAGANDAYA SOKARSANIZ SIZ COK BÜYÜK YARA ALIRSINIZ. KÜLLENEN TOPRAGI ESERSENIZ ATES TEKRAR ALEVLENIR. KENDI PARTINIZIN FAALIYETLERI YAPTIKLARINIZ YETERLI DEGILSE HALKA ACIKCA BUNU BELIRTIN.ESKI YÖNETIME VE ISMET GÜLER'E TESEKKÜR EDIN HAZIR ALT YAPI VE HIZMETLERI BITMIS BIR EMIRDAG SIZLERE DEVRETTI.AMA SIZ NELER YAPTINIZ ONLARI ACIKLAYIN. KOSKOCA TEK BASINA IKTIDAR OLANAKLARIYLA. ISMET GÜLER 'E HERKES HALA SAYGI DUYUYOR ACABA NIYE? SIZ AVUKAT DA MI DEGILSINIZ? ACABA NASIL AVUKATLIK YAPIYORSUNUZ? KIYASLAMA YAPAMIYORSANIZ HANGI ÜNIVERSITEDEN MEZUN OLDUNUZ. HUKUK FAKULTESININ HANGISINDEN MEZUNSUNUZ?BU KADAR CAHILCE VE TALIHSIZ BIR BEYANAT VERMISSINIZ. EMIRDAG'A KIM HIZMET ETMISSE VE BIR CIVI CAKMISSA HEPSINI TAKDIR EDELIM SAGCISI SOLCUSU.BIR EMIRDAG VAR, BASKA YOK . ESKI KISIR CEKISMELER GERIDE KALDI.HERSEY EMIRDAG ICIN. DAHA IYISINI YAPANI TAKDIR EDELIM. HIZMET EDEN TÜM EMIRDAG LILARI TAKDIR EDELIM, CAMUR AT IZI KALSIN DEMEYELIM.

  • caner ozkara

    a.kadir yilmaz seni bilmem tanimam tanimakta istemem inan emirdagimiz kimlere kalmis koyunun olmadigi yerde keciler abdurrahman celebi olmus sen ismet gulerin emirdagina verdigi hizmetin yuzde birini ver bize yeter biliyorsan konus ibret alalim,bilmiyorsan sus adam sanalim

  • Emirdagi cok seven

    Herkesi saygiyla selamliyorum bir emirdagli olarak ben parti tutmam ama gecmice bakarak en iyi belediye baskani olarak sayin ismet guleri takdir ederim cunku su ana kadar gelmis gecmis vede cok calisan baskan olarak gordum insallah tekrar baskan olur ama aday degil basit olarak emirdagdaki yollari gorun gerisine siz cevap verin emirdagli olarak.Hekese slm

  • emirdaglı

    slm ismet by.sz bledyecılık te iktidardan kat kat başarılı oldunuz.bnu 2004-2009 arası gördük.szi brakmakla en büyük hatayı yaptık.ama MEHMET PALAYla tekrar ilerliycez.avukat kadir bey de lütfen bir baskan gbi davransın citdi olmayı ögrensin.örnek szi ala blir

  • öz davulgalı

    sayın abdul sakal bey
    ismet güler yanınamı gelicen allah alkışana sen önce sakallı yusuf dan izin al da öyle konuş
    cevaplamay başladınsa şunlarıda cevaplandır bari
    1- 2005 de ysuf denir karacalr içme suyuna karşı gelip bu köy A.... SU İMESİNDE SAKINCA VAR DERKEN ETNİK AYRIMCIGA GİDERKEN NEREDEYDİN
    2-YUSUF DEMİR EMİRDAGA YAPILACAK OLAN YİBO KARŞI GELİRKEN SEN NEREDEYDİN
    3-VE SEN İN KARŞI GELMEME RAGMEN DAVULGA İLK OKULUNU SAYIN BAŞBANIMIZ AÇTI ENGELEBİLDİNMİ BİRDE AVUKAT OLAÇAKSIN
    4--BİRDE DEWAMLI SEN AÇIKLAM YAPIYORSUN HUZURE EVİNE ALINAN O KİŞİLERDEN NELER ALDINIZ NASIL TEHFDİT YEDİNİDİNZİ BİRDE ONU AÇILLA SEN EMİRDAGDA 1000 OYU GEÇ GÖRELİM SAYIN AVUKAT BEY

  • TARIK

    syın avukat a.kadir yılmaz,avukat ismet GÜLER İN yaptığı gercek ve doğru acıklamalara VE EMİRDAĞINA cok hizmet ettiği acıklamalara NE CEVAP VERECEKSİN.MERAKLA İLCE HALKI OLARAK CEVABINIZI BEKLİYORUZ.
    A.KADİR YİLMAZ,AVUKAT İSMET GÜLERE VERECEĞİN CEVABI EN KISA SÜREDE BEKLİYORUZ.
    bizleri fazla merakta koyma.
    TARIK.EMİRDAĞ

  • ahmet tasyurek

    kim bu akp ilce baskani yav tanimiyorum emirdaga fransiz kaldigi belli madem iktidarin belediyesiydi bu belediye kaynak yaratmak icin neden belediyenin tum gayrimenkul ve kira geliri olan dukkanlari sattiniz? ismet baskan muhalefette oldugu halde gozle gorulur bircok is yapti peki bunlar ne yapti iktidardan sadece bravo aldilar yok kardesim emirdaga para lazim sirti sivazlamak degil emirdaga fransiz kalan bu birde avukat olacak arkadasa tavsiyem daha fazla rezil olmadan pilini pirtini topla geldigin yere geri don menfaat icin geldigin belli emirdaga emirdaga gelmeden once neyin vardi simdi neyin var? sadece bunu acikla seni alkislarla geldigin yere ugurlayalim

  • FETVA

    BAŞKANIM EMİRDAĞ SİZİN GİBİ BAŞKANI ZOR BULUR SİZAÇTINIZ ONLAR KAPATTI SİZ YAPTINIZ ONLAR SATTI

    ŞU SÖZUNUZE;
    ' Hizmet ettiğim 1994?2004 yılı dönemi fetret dönemi değil, belediyemizin hizmetlerde şahlanış dönemidir.'

    AYNEN KATILIYORUM VE EMİRDAĞ HALA SİZİN BIRAKTIGINIZ YERDE HATTA DAHADA GERİLEDİ AKP DOĞRU DİYOR BELEDİYECİLİK ONLARIN İŞİ DAHA GERİYE GÖTÜRMEK İÇİN İLÇELERİ KÖYE ÇEVİRMEK İÇİN AKP

  • gurbet

    yıllardır emirdağına gelir giderim değişen bir şey göremedim.sadece değişen 3 tane petrol istasyonu yapılmış.

  • 12

    başkan eski formundan hiçbir şey kaybetmemiş.söylediklerinde sonuna kadar haklı.bakalım akp ilçe başkanı bu yazıyı okuduktan sonra İLÇE BAŞKANLIĞINA DEVAM EDECEKMİ?

  • GANİ

    SAYIN İSMET GÜLER COK DOĞRUSÖYLÜYOR.MUHALEFETTE OLMANIZA RAĞMEN EMİRDAĞINA İSMET GÜLER ÇOK HİZMET ETTİ.ŞU AN Kİ EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI İKTİDARDA OLMASINA RAĞMEN AKP İLE EMİRDAĞINA NE HİZMET ETTİ.SECİLMEDEN ÖNCE HANGİ VAATLERİNİ GERCEKLEŞTİRDİ EMİRDĞINA.KOSKOCAMAN SIFIR.SINIFTA KALDI.A.KADİR YILMAZ ,SAKALLI ABİLERİNİN DOLDURMASI İLE DEĞİL.,GERCEKLERİ SKLAMA İLE DEĞİL,GERCEKLERİ GÖREREK ACIKLAMA YAP.HEMEN GİT İSMET GÜLERDEN ÖZÜR DİLE.BİR DAHA UYDURUK HABERLERLE KAMUOYUNU YANILTMA.İSMET GÜLERİN MUHALEFETTE OLMASINA RAĞMEN YAPTIĞI HİZMETLERDEN ONDA BİRİNİ YAPAMADINIZ.BUNU EMİRDAĞ HALKI DA BİLİYOR.İSMET GÜLER COK GÜZEL ACIKLAMA YAPARAK EMİRDAĞINA HİZMETLERİ SÖYLEDİ.
    SEN DE ACIKLAMA YAP.KAMUOYU AYDINLANSIN.İSMET GÜLER EMİRDAĞINA HİZMETLER YAPTIĞINDA SEN EMİRDAĞ DA YOKTUN SEN BİLEMEZSİN.SAKALLI ABİLERİNDENUYDURMA HABERLER DEĞİL,GERCEK HABERLERİ ÖĞRENEREK KAMUOYUNA ACIKLAMA YAP.İSMET GÜLER İ ÜZDÜĞÜNDEN DOLAYI GİT ÖZÜR DİLE. ÖZÜR DİLEMEK DE ERDEMLİKTİR.O ZAMAN İLCE HALKI OLARAK TAKTİR EDELİM.
    SAYGILARIMLA VE SEVGİLERİMLE.
    GANİ_=BELCİKA.

  • Irmak CİFTCİ

    şu yorumları okudukca hayretler icerisinde kalıorum.2004 yılından bu yana Emirdagına ne yapılmış.Ben heryıl izine geliyorum bir degiisşiklik yok.İlerlemesi gerekirken daha da geriledi.Madem çok çalışkansınız 2002 yılından beri iktidar AKP emirdag a ne yapmış kac paralık yatırım yapmış. Hepimiz Emirdaglıyız şu sözüde iyi biliriz konuşmadan önce aklının süzgeçinden geçir sonra söyle.Ben Abdülkadir Yılmaz ı tanımıyorum ama demecini okudum hayret ettim ön yargılı olmak istemiyorum ama simdiki AKP adayından da memlekete bir sey yapacagını sanmıyorum. İsmet GÜLER zamanında da yapılanların unutulmaması ve ondan sonraki belediye başkanları yada adaylarının İSMET GÜLER in yarısı kadar yaparsa başarılı addedecegimi biliyorum.Sayın Yılmaz secimlerden önce Ankaradan on tirilyonmu getirdin yoksa beşmi biraz cok oldu sanırım 1000 tl alabildinmi acaba ? Seçimi kazanabilmek icin başkaları karalamayı bırakında memlekete ne yaparız diye düşünüp proje hazırlayında güzel Emirdagımızı kalkındıralım. Saygılar

  • vatandas

    arkadas buna halk dilinde kapak olsun derler. evet medyati k avukat sira sizde hodri meydan dendi

  • adulah goktasli

    sayin ismet guler vala senin 6.ci maden de sakat vala susuzlukdan yazlari kokuyoduk yalan yok :lol: :lol: ama beni goruslerimi dogru oldugunu bi avkatdan duymak okumak iyi bi gozlemci oldugumu gosteriyor bu sakali abisi gercekden sakalini ve politikasi kendi cikarlari dogrusun da kulaniyor hic emirdaga faydasi gorulmedi duyulmadi hata is yapana engel oldugunu duydum okudum emirdagi icin bu secim en hayirlisi kimse o kazansin cunku emirdagimi seviyorum