Eskişehir’de Genç Emirdağlılar Platformu Kuruldu

Haberler / Güncel

Eskişehir’de Genç Emirdağlılar Platformu Kuruldu

Eskişehir’de kurulan Genç Emirdağlılar Platformunun koordinesinde düzenlenen yemeğe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağlı Mahinur Özdemir, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Milletvekilleri, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağlılar katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "22 yıldır verdiği her sözü yerine getiren bu kadrolar bundan sonra da ülkemizi, şehirlerimizi ihya etmeye devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bölgesel ve küresel gelişmelerin Türkiye'nin güçlü olmasını zorunlu kıldığını belirten Göktaş, "Şükürler olsun ki Türkiye'de 22 yıldır, çağın gereklerini iyi tahlil eden, değişim ve dönüşüme ayak uydurabilen, sistemleri ihtiyaca göre düzenleyen bir yönetim söz sahibi. 'Yol medeniyettir' diyerek en ücra köşelere kadar yol yapan, 'Su hayattır' diyerek tarımsal sulamada çığır açan, 'Gitmediğin yer senin değildir' diyerek Türkiye'yi hızlı tren ağlarıyla ören yine AK Parti iktidarı oldu." ifadesini kullandı.

Göktaş, 22 yılda reform niteliğinde pek çok düzenlemeyi hayata geçirdiklerini anımsattı.
Her alanda kadınların, gençlerin önündeki engelleri kaldırdıklarını, hayallerini gerçeğe dönüştürecek birçok adım attıklarını vurgulayan Göktaş, şöyle devam etti:
"Tüm bunlar merkezi yönetim ile yerel yönetimlerin uyumlu çalışmasıyla hem daha hızlı hem de daha etkin bir şekilde hayata geçti. Hemşehrilerim bizlere, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğindeki kadrolara güvensinler. 22 yıldır verdiği her sözü yerine getiren bu kadrolar bundan sonra da ülkemizi, şehirlerimizi ihya etmeye devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Genç Emirdağlılar Platformu Başkanı Fatih Gürbüzer yaptığı konuşmada Eskişehir’de Emirdağlı gençler olarak bir araya geldikleri, Eskişehir ekonomisinin yanı sıra kültüründe de Emirdağlıların etkisinden bahsetti.

  • Okunma: 988

Yorumlar (0)Yorum Yap