Eskişehir’de Karadayıya Destek

Haberler / Siyaset

Eskişehir’de Karadayıya Destek

İyi Parti Eskişehir Milletvekili adayı Ömer İbrahim Sayın, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti İl Binası’nda gerçekleşen ve yoğun ilgi gösterilen toplantıda konuşan Sayın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den özellikle Eskişehir’den aday gösterilmeye istediğini belirtti.

Eskişehir’in kendisine çok şey kazandırdığını belirten Sayın,‘‘ Emirdağlıyım ama ben Eskişehirliyim 1975 yılından beri. Burada yüksek okul okudum. 25 yıldır da Eskişehir ile ticari hayatım devam ediyor. Her hafta Eskişehir’deyim. Benim hayallerim bu şehirde. Eskişehir bana çok şey kazandırdı. Ben bu şehre borçluyum. Düğünümü Eskişehir’de yaptım. Çocuklarım burada doğdu. Hayatımı burada idame ettirdim. Buraya hizmet etmek için özellikle Genel Başkanımdan ricacı oldum. Bana bir sürü yerler teklif edildi. Listeler açıklanmadan tekrar söyledim. Ben Eskişehir istiyorum. Olur olmaz ancak benim bu şehre vefa ve gönül borcum var. Önce gayret edeceğim, sonra dostlarım teveccüh edecek. Allah-ü Teala’da takdir ederse Eskişehir’e hizmetim katlanarak devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 3769

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • cabbar

    Ben bi CHP li olara oyumu bu kez Erdogana verecegim .
    yeter artik sekiz kee yenildik boyl giderse bir sekiz kere daha yenilmek istemiyoruz onun icin AKP Erdogan

  • alp kılıç

    Emirdağlıyım ülkücüyüm diyorsun ;Yiğit cesur hayatını istikbalini bu ülke için gözünü kırpmadan özgürlüğünü feda eden efsane ülkücü liderimiz KARADAYIMIZI tanımıyorsun(tanısan ne kadar insan sevgisi olan bilge lider olduğunu anlar sever sayardın) pek inandırıcı gelmedi nasıl tanımazsın büyüklerine sor o zaman bilgi sahibi omadan fikir sahibi olma ülkücülük büyüklerine saygı ve sevgidir oyunu versen ne olur vermesen ne olur selamlar ülküdaşım

  • Selim

    Eskişehir'de yaşayan bir emirdağlı olarak. Bu adamı bilmem etmem sırf aynı memlekette doğduk diye oy verecek de değilim.
    Yıllardır memleket sağcı ve siyasal islamcı gruplardan neler çekti herşey göz önünde. Ben bir ülkücü olarak oyumu Muharrem İnce'ye vereceğim.
    Saygılar.

  • alp kılıç

    KARADAYI;inşallah emirdağlıların desteği ile milletvekili çıkaçaktır eskişehir demek emirdağ demekdir