Halaç Ailesi Hemşerilerini Unutmuyor

Haberler / Güncel

Halaç Ailesi Hemşerilerini Unutmuyor

Küresel çapta bir krize yol açan, tüm dünyada vaka sayısı artan yeni tip korona virüse karşı bir dizi tedbirler alırken, vatandaşların bu süreçte mağdur olmaması adına Emirdağdaki çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Emirdağ Kaymakamlığı, Emirdağ Belediyesi, Emirdağ Kalkınma ve Dayanışma Derneği (EKDAD) ve diğer sivil toplum kuruluşları yardımlarına ara vermeden devam ederken; Emirdağ'da önemli hayırlara vesile olan Emirdağlı işadamı Fazlı Halaç ve oğlu Özcan Halaç'ın da Emirdağ'daki hemşerilerine önemli katkıda bulunulduğu öğrenildi.

Emirdağ'da Ömer Halaç Diyaliz Merkezi ve önümüzdeki günlerde açılışı planlanan Emirdağ Fazlı-Macide Halaç Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ilçemize kazandıran Halaç ailesi her yıl olduğu gibi yardımlarına devam ederken; küresel koronavirüs krizinde de Emirdağlı hemşerilerimizi unutmayarak hatrı sayılır bir yardım yaptıkları öğrenildi.

Gıda kolisi ve iaşe yardımları geçtiğimiz haftalarda evlere dağıtımının gerçekleştiği öğrenilirken; Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yapılan yardımlarla ilgili olarak şunları kaydetti: "Fazlı Halaç amcamız ve ailesi ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin her zaman yanındalar. Allah razı olsun, yaptıkları yardımları Emirdağ Belediyemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Emirdağ'dan yetişip Emirdağımızı unutmayan Halaç ailemize teşekkür ederim." dedi.

EKDAD Başkanı Metin Akın ise "Halaç ailesi bu zor günlerde yine ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yüzünü güldürdü.Allah onlardan razı olsun." dedi.

  • Güncelleme: 06.04.2020 22:58
  • Okunma: 8147

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • turgut çelik

    allah razı olsun adam