Halk İçin, Halk İçinde ve Halkla Birlikte Siyaset...

Haberler / Görsel Medya

Halk İçin, Halk İçinde ve Halkla Birlikte Siyaset...

Geçtiğimiz Salı günü ilçemizde seçime katılacak olan partiler listelerini ilçe Seçim Kurulu’na verdi. Partilerin Belediye Meclisi listelerine haberimizde yer verdik. Listelerde sürpriz isimler var diyebiliriz. Mesela AK Parti’den Belediye Meclisi birinci sırada Mehmet Cemil Çıldır, MHP’de ikinci sırada Derya Ertoy Büyükbaş, CHP’de Fakı Çelik benim sürpriz olarak değerlendirdiğim isimler. Bunun yanında İl Genel Meclisi’nde AK Parti’den Öztürk Köycü, CHP’den Emrah Kara, MHP’den Ceylan Morca ilk sıradalar. İl Genel’de nasıl bir tablo ortaya çıkacağı biraz da Belediye Başkan adaylarının alacağı oylara bağlı diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz Salı günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Emirdağ’da AK Parti SKM açılışına katıldı. Göktaş’ın Emirdağ’a ikinci gelişi. Bilenler hatırlayacaktır Sayın Göktaş Bakan olduktan sonra da ilçemize bir ziyaret erçekleştirmiş hatta aynı gün gerçekleşen Gurbetçi Festivali’ne katılmıştı. Göktaş, bu defa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’ya destek için Emirdağ’a geldi. Oldukça kalabalık bir katılımla AK
Parti’nin SKM’si açıldı. Bunun yanında yine aynı gün MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Duran ve MHP heyeti de esnafı ziyaret ederek yerel seçimler için destek istedi. CHP’de de 31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalar ziyaretlerle devam ediyor. Kısacası 31 Mart seçimleri için ilçemizde hareket 31 Mart yaklaştıkça artıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında bir belediye başkan adayının vaatlerini dinledim. Aday diyor ki; işte şehrimizde su çok pahalı vatandaşın ucuz suya ulaşmasını sağlayacağız, işte şehrimizde trafik sorunu var bunu şu projelerle çözeceğiz, işte şehrimiz deprem bölgesinde şehrimizde kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz, işte öğrenciler için şöyle
projelerimiz var, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ilgili şöyle projelerimiz var... Liste uzayıp gidiyor. Hangi parti olduğunun bir önemi yok. Ben de bir Emirdağlı olarak Emirdağ’da vatandaşın hayatını kolaylaştıracak, vatandaşın sorunlarını çözecek projelerle seçmenin karşısına çıkılması gerektiğine inanıyorum. Yani sırf bir görüşü desteklemek için bir adaya oy vermenin doğru olduğuna inanmıyorum. İşin özü şu; siyaset halk için, halk içinde ve halkla birlikte yapılır.
Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun... - Mustafa Koyuncu - Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 885

Yorumlar (0)Yorum Yap