Haziran Ayı Portresi: Doktor Mesut Göktepe

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Haziran Ayı Portresi: Doktor Mesut Göktepe

www.emirdag.gen.tr Haziran Ayı Portresi: Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Ana Sağlığı ve Çocuk Şube Müdürü Doktor Mesut GöktepeMesut Göktepe 1974 yılında Emirdağ'da ailesinin üç çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. Aslen Adayazı köyünden olan Göktepe'nin babası ilkokul öğretmeni Ali Göktepe ve annesi Gülay Göktepe'dir. İlkokula Türkmenakören köyünde başladı, ardından babasının görev yeri değişmesi ile İnkılap İlkokulu'nda tamamladı ve ortaokulu da Emirdağ Lisesi'nin orta kısmında bitirdi.Lise eğitimine önce Eskişehir Ahmet Kanatlı Lisesi'nde başlamasının ardından Cumhuriyet Lisesi'nde tamamlayarak 1993 yılında Sivas Haziran Ayı Portresi: Doktor Mesut Göktepe - Emirdag.gen.trCumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 1999 yılında fakülteden mezun olarak meslek hayatına başladı.Siirt Kurtalan Devlet Hastanesi'nde başladığı görev hayatına 2002 yılında Kütahya’nın Şaphane ilçesinde devam etti. 2003 yılında askerliğini yapmak üzere Ankara’ya gitti. Askerlik dönüşünde bir müddet daha aynı ilçede çalıştıktan sonra Kütahya merkeze geçiş yaptı. Kütahya'da 2 yıl çalıştıktan sonra 2007 yılında Eskişehir'e tayini çıktı. Eskişehir Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı ve halen Ana Sağlığı ve Çocuk Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.Mesut Göktepe, yaşamında büyük katkısı olan anne ve babasının yanı sıra, eğitimi sırasında tanıdığı ilkokul öğretmeni Hava Yaşar Türkmen, ortaokul öğretmenleri Erhan Subaşı, İsmail Altıntaş, Fikret İmre, Metin Akın ve adını sayamadığı diğer öğretmenlerine saygılarını ilettiğini belirtti.

  • Okunma: 13426

Yorumlar (13)Yorum Yap

  • ünal ayrancı

    seni mütevazi kişiliğinle tanıdım. çok memnunum. en derin saygılarla

  • Arif

    başarılar hocam

  • kudbettin uçar

    sevgili hocam yürüdüğün yolda başarılarının devamını dilerim

  • Oktay GÜNGÖR

    Değerli arkadaşım Mesut bey, seni kutluyor ve başarılar diliyorum.Allah yolunu açık etsin, sen her şeyin iyisine layıksın.Mutlu ve sağlıklı bir yaşam temenni ederim.

  • SEHMUZ DUZDUSEN

    bir zamanlar ayni siralari paylasmistik ve hocamiz ali goktepe idi birde arkadasimiz mehtap goktepe vardi hocamin ne kadar size deger verdiyini simdi anladim insallah daha iyi yerlerde olursunuz basarilar dilerim arkadasim

  • Fakı Mustafa AKIN

    Mesut Bey tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Gururlandım.Nice gururlu günlere

  • dr.özgür yıldırım

    yardımseverliği,yol göstericiliği ile her daim yanımızda hissettiğimiz Dr. Mesut bey,herşey gönlünüzce olsun...Saygılarımla

  • Mesut GÖKTEPE

    Değerli yorumları için tüm dostlara teşekkür ederim. Hocam siz ve diğer hocalarımın emekleri sayesinde bugünlere geldik. Emirdağ'ımızı umarım her zaman layık olduğu biçimde temsil edebilirim. Ortaokulu Emirdağ'da bitirdim ancak lisede 1. sınıfın ilk haftalarında Eskişehir'e geldim Hasan kardeşim.

  • Mesut ACET

    Kütahya'dan beri tanıdığım sevgili hemşerim, çalışkan, dürüst, hemşeri canlısı Emirdağ sevdalısıdır. Eskişehir'de görev yaptığı İl Sağlık Müdürlüğü şube müdürlüğü görevinde de dürüstlük ilkesinden taviz vermeden, fedakarca çalışmakta ve takdir toplamaktadır. Hemşerimin başarılarının devamını dilerim.

  • Hasan YILDIRIM

    Lise I. sınıff emirdağ lisesindemi okudunuz.Benmi yanlış hatırlıyorum.

  • Hava Yaşar TÜRKMEN

    Mesut.... Seni buralarda görmek beni çok mutlu etti.... Başarının daim olmasını diler gözlerinden öperim.

  • DR MESUT DONMAZ

    Değerli meslektaşım Dr.Mesut Göktepe'ye çalışmalarında başarılar diler,sağlık,mutluluk dolu günler temenni ederim.

  • TARIK KAT

    Aslan bolem benim, is hayatindaki basarilarinin devamini dilerim.