Helal Olsun Başkana

Haberler / Güncel

Helal Olsun Başkana

Çarşamba günü Üniversite Ligi (ÜNİLİG) açılış törenine katılmak üzere ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ilimizde Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Açılış programına Afyonkarahisar Milletvekilleri, ilçemiz Kaymakamı Osman Bilici ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanısıra ilçemiz Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin de katıldı.

ÜNİLİG açılış töreniyle ilgili konuşan Başkan Koyuncu ; “Her alandaki spor ve sporcunun daima destekçisiyiz. Buraya da Emirdağımızın sporcularıyla birlikte katıldık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sa yın Muharrem Kasapoğlu ile kadim şehrimiz Emirdağ’a yapmayı planladığımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Spor varsa sağlık vardır spor varsa gençlik vardır.” diyerek ÜNİLİG’de mücadele edecek takımlara başarılar diledi.

Program esnasında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun yanına giderek Emidağ ile ilgili hazırladığı projeleri Bakan’a anlatan Başkan Koyuncu bu hareketiyle büyük takdir topladı.

İlçemizle ilgili projeleri Bakan Kasapoğlu’na anlatan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Bakan Kasapoğlu’ndan Emirdağ ile ilgili projeler konusunda destek istedi.

Bakanın dizinin dibine giderek Emirdağ ile ilgili projelerden bahseden Koyuncu’yu Bakan Kasapoğlu’nun da dikkatle dinlediği görüldü.

Emirdağ Belediyesi sosyal medya
hesabından paylaşılan fotoğraflarda Başkan’ın Emirdağ için gösterdiği gayret görenlere “Başkan’a helal olsun” dedirtti.

  • Okunma: 1069

Yorumlar (0)Yorum Yap