Karacalar Köyünün Sorunlarını Dinledi

Haberler / Güncel

Karacalar Köyünün Sorunlarını Dinledi

İki ayı aşan görev süresini geride bırakan Kaymakam Osman Bilici, bu süreçte bir taraftan ilçemize dair projeleri hayata geçirirken diğer taraftan da köy ziyaretlerini aralıksız sürdürerek vatandaşlarla iletişimini güçlendiriyor. Aynı zamanda köyler de devam eden yatırımları yerinde inceliyor ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler ediniyor.

Karacalar Parkında Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Bilici, bu kapsamda Karacalar Köyü parkında vatandaşlarla buluştu.

Kaymakam Bilici, köy ziyaretleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte karacalar köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Köy muhtarı ve köy halkı tarafından karşılanan Bilici, vatandaşlarımızla bir araya gelerek köy halkının istek ve sorunlarını dinledi. Köyün sorunları ve talepleri ile ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi.

Kilitli Parke Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Kaymakam Bilici, daha sonra yapımı devam eden Karacalar köyündeki köy içi kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez ’den ve köy muhtarından bilgi aldı.

Yapılan köy ziyareti ile ilgili değerlendirmede bulunan Kaymakam Bilici, ilçede göreve başladıkları günden bu yana sık sık köy ziyaretlerine başladığını amaçlarının vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretmek olduğunu kaydetti. Köylerimizin alt ve üst yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek kilit parke döşeme çalışmalarının köylerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Okunma: 1915

Yorumlar (0)Yorum Yap