Kaymakam Bilici “Kariyer Günleri” Etkinliğine Katıldı

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici “Kariyer Günleri” Etkinliğine Katıldı

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Anadolu Lisesinde 12. sınıflara yönelik düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine katıldı.

Kaymakamlık mesleğinin özellikleri, devletin birimleri, işleyişi, kaymakam olmak için yapılması gerekenler, kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yol, kaymakamlık mesleğinin gereklilikleri, sorumlulukları ve kaymakamın yetki ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi veren Kaymakam Bilici, daha sonra öğrencilerin Kaymakamlık mesleği hakkında merak ettikleri soruları cevapladı.

Kariyer planlaması yapmak isteyenlerin düzenli bir yol haritası çizmelerinin önemli olduğunu belirten Kaymakam Bilici, öğrencilerin eğitimlerini planladıkları kariyere göre belirlemesi gerektiğini vurguladı.

Öğrencileri hedefleri ve çalışma tempoları konularında kararlı olmaları yönünde motive eden Kaymakam Bilici, öğrencilere ne olursa olsun bir hedefleri olması ve sevdikleri mesleği yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Kariyer Günleri etkinliğinde Kaymakam Bilici’ ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz eşlik ederken Kaymakam Bilici, etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.

  • Okunma: 851

Yorumlar (0)Yorum Yap