Kaymakam Bilici, Yaşlıları Ziyaret Etti

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici, Yaşlıları Ziyaret Etti

Kaymakam Bilici Fazlı-Macide Halaç Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Etti

Kaymakam Osman Bilici, Kaymakam Refiki Funda Hamza ile birlikte Fazlı-Macide Halaç Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri bir araya geldi.

İlk olarak huzurevi yöneticileri ile bir araya gelerek Fazlı-Macide Halaç Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin genel durumu hakkında bilgiler alan incelemelerde bulunan Kaymakam Bilici, merkez içerinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra merkezde kalan yaşlılarla ile bir araya gelen Kaymakam Bilici, tek tek ilgilenerek hatırlarını sorduğu huzurevi sakinlerinin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak huzurevi sakinlerine hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyerek, onlarla bir süre sohbet etti.

Kültürümüzde yaşlıların önemli bir yeri olduğunu dile getiren Kaymakam Bilici, “Sizler bizim her daim başımızın tacısınız. Allah, sizleri başımızdan eksik etmesin. Devletimiz ve bizler her zaman sizlerin yanındayız. Herhangi bir sorun ya da talebiniz olduğunda bizlere rahatça iletebilirsiniz. Sorunlarınızı çözüp, isteklerinizi yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sizlerin hayır dualarına muhtacız.” dedi.

Kaymakam Bilici, ziyareti sonunda günün anısında merkez sakinleri ve kurum personelleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

  • Okunma: 1148

Yorumlar (0)Yorum Yap