Kaymakam Bilici Yaşlılarımızla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Haberler / Güncel

Kaymakam Bilici Yaşlılarımızla İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kaymakam Osman Bilici, beraberinde Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan ile birlikte Yaşlılar Haftası münasebetiyle, Fazlı Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Burada bir değerlendirme yapan Kaymakam Bilici, yaşlılığın, hayatın en önemli evrelerinden biri olduğuna işaret etti.
Yaşlıların, edindikleri hayat tecrübesi ile topluma öncü olduklarını ve rehberlik ettiklerini vurgulayan Kaymakam Bilici, “Yaşlılar Haftası dolayısıyla geçmişle gelecek arasındaki köprümüz olan yaşlılarımızla iftar yemeğinde bir araya gelerek gönüllerini almak istedik” dedi.

‘Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı en kalbi duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum” cümlesi ile sözlerine devam eden Kaymakam Bilici, yaşlılara vefanın da en büyük toplumsal görevlerden biri olduğun altını çizdi.

Kaymakam Bilici, “Bu güne kadar edindikleri birikimlerle, yaşam tecrübeleri ile bize yol gösteren yaşlılarımızı her daim baş tacı ediyoruz. Bizler büyüklerine, anne ve babalarına hizmeti, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileriyiz. Sosyal devlet olmanın bilinci ile ister huzurevinde kalsın isterse de kendi evinde yaşamını sürdürsün her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kaymakam Bilici ve eşi Filiz Bilici, yaşlılarımızla yakından ilgilenip sohbet ederek hatırlarını sordular.
Huzurevi sakinleri de Kaymakam Bilici ve Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan’a birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

  • Okunma: 439

Yorumlar (0)Yorum Yap