Kaymakam Kılıç, Yılbaşında Güvenlik Güçleriyle

Haberler / Güncel

Kaymakam Kılıç, Yılbaşında Güvenlik Güçleriyle

Emirdağ İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ, Devletimizin can ve mal güvenliğini, huzuru sağlamak için görevi başında olan güvenlik güçlerimizi hem ziyaret etti, hem de denetledi. Yeni yıla saatler kala fedakarca görevlerini ifa eden emniyet ve jandarma görevlilerinin yeni yılını kutlayarak personele başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığının yeni yıla girerken ülkemiz genelinde almış olduğu tedbirleri emniyet ve jandarma personeline tekrar hatırlatan Emirdağ İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ, güvenlik güçlerine, Bakanlığımızın aldığı tedbirleri, ilçemizde etkin bir biçimde uygulamaları gerektiğini hatırlattı.

Emirdağ İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ, emniyet asayiş ve kamu düzeni ve güvenliği sağlanması noktasında, bizim güvenliğimizi sağlayan güvenlik teşkilatımızın yeni yıllarını en güzel şekilde kutlamak için bir arada bulunuyoruz, toplumun her zaman yanında olmak toplumun emniyetini güvenliğini sağlayan polis ve jandarma teşkilatımızın yeni yılını kutlamak istiyorum, sağlıklı ve başarılı vazifeler diliyorum, yeni yılın milletimize tüm insanlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum, kendilerine bundan sonraki süreçte yeni yılda kazasız belasız hayırlı vazifeler diliyorum dedi.

  • Okunma: 1254

Yorumlar (0)Yorum Yap