Kaymakam KILIÇ’a Veda Yemeği

Haberler / Güncel

Kaymakam KILIÇ’a Veda Yemeği

Emirdağ İlçe Kaymakam Vekilliği görevini sürdüren Abdüssamed KILIÇ adına, Emirdağ Kültür Evi’nde veda yemeği verildi.

Düzenlenen veda programına Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, ilçe protokolü, daire amirleri, Belde Belediye Başkanları katıldı. Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU yaptığı konuşmada, kaymakam beyin ilçede kısa süre görev yapmasına rağmen, ilçe için yapılan tüm hizmetlerde, yatırımlarda emeğinin olduğunu belirterek bundan sonraki yeni görevinde başarılar diledi.

Emirdağ İlçe Kaymakam V. Abdüssamed KILIÇ yaptığı veda konuşmasında: “İlçede 8 ay süreyle görev yaptığını, görev yaptığı süre boyunca kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştığını, ilçe halkının gösterdiği nezaket ve saygısından dolayı mutlu olduğunu, ilçemizin kültürel zenginliğini ve yöresel yemeklerini unutmayacağını dile getirerek davete katılan herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, Kaymakam Abdüssamed KILIÇ’a günün anısına çiçek ve topak ev takdim ederek, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. Davetliler ile beraber Emirdağ Kültür Evinin gezilmesi ile yemek sonra erdi.

  • Okunma: 3924

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Çok efendi çok mütevazı ve sevdiğim bir kaymakam di Allah yolunu bahtini açık eylesin hizmetlerinden dolayı sahsim ve emirdag halkı adına kucak dolusu sevgi ve teşekkürler