Keşke...

Haberler / Özel Haber

Keşke...

Emirdağ’da bulunan 3. Jandarma Er Eğitim Taburu’nun Ezine’ye taşınmasının kesinleşmesinin ardından taburun bulunduğu alanın ne yapılacağı merak konusu haline geldi. Emirdağ’da bulunan çeşitli demokratik kitle örgütlerinin girişimleri aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Emirdağ 3. Jandarma Er Eğitim Taburu’na geldiği söylenen Tugay Komutanı, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü ve Emirdağ Kaymakamı’nın yaptığı incelemeler sonucunda bazı notlar alındığı söylendi.

Taburdan boşalacak olan alanın değerlendirilmesi için Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi’ne başvuru yapıldığı bildirildi. İddialara göre taburdan arta kalacak olan yerin AKÜ’ye bağlı 3000 öğrencilik Meslek Yüksek Okulu olacağı, şu an bulunan Emirdağ Meslek Yüksek Okulu’nun da yarı açık ceza evi yapılacağı konuşuluyor. Bu iddiaların gerçek olması Emirdağ için sevindirici bir gelişme olacağı söyleniyor.

  • Okunma: 2693

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • ceylan kayalı

    Sayın Yöneticilerin işbirliği ve güçbirliği şehrimize yapılacak her yatırmın daha güzel olmasını sağlar.Rektör,Kaymakam,YO.müdürü tpolantılarına Emirdağın sahibi Belediye Başkanımızın da mutlaka çağrılması gerekirdi.Yapılan toplantı herhalde başkandan gizli bir toplatı değildi herhal.Ancak sonraki tepki sonucu başkanın telefonunu açmadığı mazeret gösterilmiş.Tereciye tere satmayalım ama başkanın bir santral memuru,yada nöbetçi itfaiye çavuşu mutlaka var.Yani mutlaka ulaşılırdı.Ben halkımızım naçizane bir ferdi olarak;Beled,ye Başkanımız Cengiz beyin toplantıya çağrılmamasını etik bulmadım.İki senelik okulların yanında dört senelik fakültelerin açılması şart olmuştur.Şanlı halkıma saygılarımla.

  • faki edeer

    istemesini bilsen iyiseyler verirler ilgilenmesen ona göre olur siyasilerimize cok is düsüyor askeriye bu kadar mülkü kamunun baska bir dalina devretmez gidip ögrenmek lazim

  • keskin

    3,000 öğrenci demek emirdağ kalkınması demek sonuna kadar mücadele edilmeli