Konya Caddesi Yenileniyor

Haberler / Güncel

Konya Caddesi Yenileniyor

Emirdağ Belediye Başkanlığı tarafından Korona virüsle yapılan mücadelenin yanı sıra diğer belediyecilik hizmetlerine de ara verilmeden devam ediliyor. Emirdağ’daki mahallelerin arka sokaklarında hiç yolu olmayan sokaklara taş parke döşenerek parke yol çalışmalarına devam edilirken; ana yollar için de düğmeye basıldığı bildirildi.

Emirdağ’daki ana halterlerden doğalgaz ve alt yapısı tamamlanan Konya Caddesinin yenileme çalışmalarına başlandı. Çevre yolundan Emirdağ ilçe merkezine dönüşten Bolvadin köprüsüne kadar olan yolun tamamen yenileneceği öğrenildi. 4 Mayıs Pazartesi günü itibariyle asfaltın tamamen kazınması amacıyla asfalt kazıyıcı makine görevine başladı.

Emirdağ Belediye Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu; “Bir yandan salgın ile mücadele ederken; belediyecilik hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Daha önce hiç uğranılmamış sokaklarımızın yollarını yapıyoruz. Aynı zamanda da alt yapısı ve doğalgazı tamamlanan Konya Caddesi için güzel bir proje hazırladık. Afyonkarahisar İl Özel İdarenin katkılarıyla Emirdağ Belediyemiz bütçesiyle yepyeni bir asfalt yol yapıyoruz. Bugün itibariyle caddede çalışmalarımıza başladık. Burada sadece asfalt çalışması değil; ağaçlandırma peyzaj çalışmalarıyla birlikte yayalarımıza yönelik kaldırım çalışmaları ve bisiklet yolu da bu projenin içerisinde olacak. Kısa bir sürede caddemizi Emirdağımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Video

  • Güncelleme: 04.05.2020 23:02
  • Okunma: 5166

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Bahar

    Çok güzel adımlar bunlar... Köy olmasından kurtarın Emirdağımızı.. Rahmetli İsmet güler yarım yarım yapmıştı başkaları da hep yamayla geçiştirdi... Serkan Başkanım o yol çocukluğumuzdan beri yapılacak deniyordu size nasip oldu Allah yardımcınız olsun.

  • Emirdagli

    Emirdag 2 . 3 yıl gibi kısa bir surede muhteşem bir dönüşüm yaşayacak insaallah