Koyuncu, Korona İle Topyekün Mücadele Ediyoruz

Haberler / Güncel

Koyuncu, Korona İle Topyekün Mücadele Ediyoruz

Emirdağ Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Özel olarak alınan cihazla Emirdağ Belediyesi hizmet binası, Emirdağ Otogarı, Umumi Tuvaletler ve Emirdağ Belediyesi hizmet araçlarıyla toplu taşıma araçları dezenfekte edildi.

Çalışmaların Corona Virüs ve benzeri salgın hastalıklara karşı toplu taşıma araçlarındaki riski azaltmayı yönelik olduğu belirtildi. Özel kıyafetli personel özellikle yolcuların oturduğu koltukları ve tutamaçları dezenfekte etti.

Dezenfekte edilen otobüsün sürücüsü, "Günde yüzlerce yolcu toplu taşımayı kullanıyor. Virüs salgını var. Yolcular minibüse biniyor, her tarafı tutuyor elliyor. Virüse karşı iyi bir önlem oldu. Yolcularımız da biz de çok memnunuz alınan önlemlerden" diye konuştu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, virüse karşı önlem almaya devam ettiklerini özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfekte işlemlerine başladıklarını dile getirdi. Başkan Koyuncu sözlerine şöyle devam etti; “Belediye binamız, nikah salonumuz, tuvaletler, otogar binası, toplu taşıma araçlarımız düzenli dezenfekte edilecek ve bu riskli süreçte belediyemize düşen ne varsa fazlasını yapmaya hazırız. Bu salgınla topyekün mücadele ediyoruz.”dedi.

  • Okunma: 2127

Yorumlar (0)Yorum Yap