Koyuncu’dan Bir Müjde Daha

Haberler / Güncel

Koyuncu’dan Bir Müjde Daha

Emirdağ'da değişim tüm hızıyla devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yavaşlayan çalışmalar, normalleşme sürecinin ardından hızlanıyor. Yaz başında Emirdağ Konya Caddesinin baştan sona asfaltlanıp yepyeni bir cadde çalışmalarının yapılmasının ardından; kaldırım ve üst yapı çalışmalarında son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ genelinde çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı yerdeki hemşerilerinden gösterdikleri sabır için teşekkür etti ve yeni bir müjdeyi daha duyurdu.

Mayıs ayında su ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı Karacalar Yolu diğer adıyla Horan Caddesinde sıcak asfalt atılması için projelerini tamamlamak üzere olduklarını duyurdu. Önümüzdeki günlerde uzun yıllardır bakımsız olan Horan Caddesine tıpkı Konya Caddesinde olduğu gibi asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını yapacaklarını bildirdi.

Verilen bu müjdeyle birlikte Horan Caddesini kullanan mahallelerin yanı sıra Horan (Yavuz), Soğukkuyu, Karacalar, Demirçili, Türkmenköy, Güveççi ve Çaykışla köyü sakinlerinin de memun olduğu öğrenildi.

  • Okunma: 3650

Yorumlar (0)Yorum Yap