Mayıs Ayı Portresi: Halil Sait Güler

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Mayıs Ayı Portresi: Halil Sait Güler

www.emirdag.gen.tr Mayıs Ayı Portresi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eğitim ve Kalite Müdürü Halil Sait Güler.

1970 yılında dünyaya gelen Halil Sait Güler, Hacı Süleyman(merhum) ve Hacı Zübeyde(merhume) Güler çiftinin en küçük çocuğu, Ümit, Saadet(merhume), Afet ve Mustafa Güler'in kardeşidir. İlk öğrenimini Eskişehir’de, orta öğrenimini Bursa’da, yüksek öğrenimini ise Ankara’da tamamlayan Güler, Mayıs Ayı Portresi: Halil Sait Güler - Emirdag.gen.trBilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Lisans (1993) ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans (1994) programlarından mezun olmuştur. 1982 Anayasası Çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Makamı üzerine yüksek lisans tezi hazırlamış, 1997 yılında özel sektöre geçmesi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Kamu Yönetimi alanındaki doktora tezinin hazırlıklarına devam etmektedir.

Mayıs Ayı Portresi: Halil Sait Güler - Emirdag.gen.trYurt dışı ve yurt içindeki muhtelif özel sektör kuruluşlarında orta ve üst düzey yöneticilik yapan Güler, Rusya’da faaliyet gösteren Bosfor Co’da (Ufa, 1997-1999) Genel Müdür Yardımcılığı ile başlayan profesyonel kariyerine, Banvit A.Ş. (Bandırma, 1999-2002) Genel Müdürlük İhracat Asistanı, Sütaş (Bursa, 2002-2004) Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcılığı Asistanı ve İhracat Yöneticisi, Pusula Otomotiv Grup (Bursa, 2004-2005) Ticari Grup Direktörü, Global Danışmanlık A.Ş. (İstanbul, 2005-2006) Serbest Yönetim Danışmanı olarak devam etmiştir. 2006 yılından itibaren Ankara’da ikamet etmekte ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde 2006 ile 2010 yılları arasında İştirakler Müdürü ve 2010 yılından bu yana da Eğitim ve Kalite Müdürü görevini yürütmektedir. 2009 yılından itibaren de ayrıca Kredi Garanti Fonu A.Ş.’de de Denetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Mayıs Ayı Portresi: Halil Sait Güler - Emirdag.gen.trEmirdağ’da doğmamakla birlikte bir Türkmen çocuğu olarak memleketinin genetik ve kültürel kodlarını taşımaktan iftihar etmekte, özellikle yemeklerini ve türkülerini sevmektedir. Askerliğini de 2000 yılında – kaderin bir cilvesi olsa gerek – bedelli olarak memleketi Emirdağ’da yapmıştır.

Yoğun iş temposundan zaman buldukça kişisel gelişim faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmekte, uluslararası ve ulusal siyaseti izlemektedir.

Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Rusça bilen Halil Sait Güler bekardır.

  • Güncelleme: 05.05.2010 22:31
  • Okunma: 13761

Yorumlar (11)Yorum Yap

  • seref guler

    basarilarin daim olsun kuzen.selamlar sevgiler

  • gökalp emeksiz

    sizin gibi emirdaglı hemserılerımızı bu tur gorevlerde gormek bizlere gurur verıyor.sonsuz basarılar dılıyorum abi

  • Ömer F.Kocaman

    Sevgili askerlik arkadaşımı, tertibimi burada görmek çok memnun etti beni. Sıkı bir arkadaş, kalender bir dosttur. Ama neden hala bekar, Emirdağlılar hemşehrinize sahip çıkmak yok mu?

    Sevgilerimle.

    Ömer F.Kocaman

  • Prof Dr Münevver Arısoy

    Ne demeli bilmem ki...insanın böyle nitelikli özelliklere sahip bir tanıdığı/arkadaşı olması gurur verir...Daim olsun ...selam ve sevgilerle
    m.arısoy

  • Mine Arısoy

    tebrik ediyorum,hayırlı olsun,ayrıca fotoğraflar da çok şirin:)

  • Eyüp Kocabaş

    Halil bey; başarı dolu geçmişini gururla okudum. Başarını çok çalışmanın yanında birazda güleryüzlü olmana borçlusun sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun.

  • Birol Demir

    Uzun yillardir görmemistim.
    Sana büyük basarilar dilerim.
    Almanyadan selamlar
    Birol Demir

  • CEMiL DGAN

    BASARILARIN DAiM OLSUN GENC KARDESIM

    CEMiL DOGAN

  • Bilal Kocabaş

    Değerli hemşehrim ve arkadaşım Halil Bey'in başarılarının daim olmasını dilerim.

  • Prof Dr Muhsin Konuk

    Sevgili kardeşim, gözlerinden öpüyor, başarılar dolu, bereketli bir ömür diliyorum....
    Selam, saygı ve muhabbetle...

  • Koray GÜRBÜZ

    Abi başarılarının devamını dilerim.