Mehmet Pala'dan Anlamlı Seçim Şarkısı

Haberler / Yerel 2009

Mehmet Pala'dan Anlamlı Seçim Şarkısı

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala, seçim arabasında kullanılacak müzikleri arasına yeni bir müzik ekledi. Çare vardır, sandıktadır Mehmet Pala’dır sözlerinin ön plana çıktığı seçim müziği Kırşehir yöresine ait “Böyle Olur mu?” türküsünün uyarlaması. Geçen seçimlerde vaat edilenlerin yapılmadığını söyleyen şarkıda şu sözler ön plana çıkıyor:” Satılmadık yer kalmadı, Asfalt gibi yol kalmadı, Altyapı hayal oldu, Şantiyeler kapandı.” İşte Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala’nın seçim müziği ve şarkının sözleri:

Meydanlar işsiz doldu,
Sokaklar bomboş kaldı,
Esnaflar ağlar oldu,
Emirdağ’ım köy oldu,
Çare vardır, sandıktadır Mehmet Pala’dır.



Altyapı hayal oldu,
Şantiyeler kapandı,
Yeşil alan kalmadı,
Emirdağ’ım köy oldu,
Çare vardır, sandıktadır Mehmet Pala’dır.

Emirdağ’ım aldanma,
Geleceği karartma,
Güzel günler yakında,
CHP hep yanında,
Çare vardır, sandıktadır Mehmet Pala’dır.

Satılmadık yer kalmadı,
Asfalt gibi yol kalmadı,
Satılmadık yer kalmadı,
Asfalt gibi yol kalmadı,
Çare vardır, sandıktadır Mehmet Pala’dır.

  • Güncelleme: 06.03.2009 03:15
  • Okunma: 4356

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • PALA

    EMİRDAGIN GÜZEL YAŞANA BİLİR OLMASI İÇİN EMİRDAGA MEHMET PALA ŞART SONUNA KADAR YANINDAYIZ MEHMET PALA

  • KEZBAN PALA

    Sn.Mehmet PALA'yı öncelikle diğer partilere karşı tavrı konusunda tebrik eder , PALA ailesinin bir ferdi olarak kendisiyle gurur duyduğumuzu belirtmek isterim.İnanıyorumki Emirdağlılar
    ÖZÜ,SÖZÜ VE PARTİSİ DOĞRU hemşerileri Mehmet PALA'nın ,kendilerine en iyi hizmeti verecek aday olduğunun şimdiden farkına varmışlardır.Fikirleri ve vaad ettiği hizmetleriyle en doğru seçim Sn.Mehmet PALA'dır.
    Saygılarımla Kezban PALA/ANTALYA

  • emirdağ seveni

    çok güzel olmuş. rakiplerini bu şarkının da etkisiyle devirecektir inşallah. emirdağ insanı kime oy vereceğini çok iyi bilir. o da mehmet pala olacaktır.

  • FETVA

    işte budur fark budur yazanı elleri yaptıranın cepleri dert görmesin

    çare vardır sandıktadır mehmet paladır ;-)

  • BELCIKADAN

    MEHMET PALA HERSEYIN ILK OLARAK, ILK DEFA BASLATAN ,YAPAN KISI. SIYASETE BU YENILIKLERI KATARKENDE, SAGCI SECMENLEDE IYI GECINMESI HATTA MHP GIBI CHP'NIN DEVAMLI KARSISINDA MUHALEFET EDEN VE DEVAMLI KARALAYAN BIR PARTI ILE SICAK ILISKILERDE BULUNMASI MEHMET PALA'NIN KISLIGINI ORTAYA KOYUYOR. HERKESIN DILINDE KABA KISI YERINE NE KADAR INSANCIL, NE KADAR MÜTAVAZI,NE KADAR FEDAKAR BIR YAPIDA OLDUGUNU SERGILIYOR. KIMSE ILE KAVGA EDEN DEGIL, HERKESLE BARISIK BIR KISI. SIMDIYE KADAR BÖYLE YAPIDA BIR SECIM VE BELEDIYE BASKANI OLMADI. HER ZAMAN MUHALEFET VE KAZANAN BELEDIYE BIRBIRINI YEDI VE BIRBIRINI KARALADI. SIMDI MEHMET PALA VE MHP ARTIK BUNUN BIR EMIRDAG PROBLEMI DEGIL ÜLKE PROBLEMI OLDUGUNU KAVRAYIP; MHP KAZANMAZSA CHP KAZANSIN, YADA CHP KAZANMAZSA MHP KAZANSIN KI AKP BU SECIMDEN SONRA AYNI ANAP GIBI HIZLA DÜSÜSE GECSIN. YOKSA ATATÜRK VE ONUN ESERI CUMHURIYETIN TEHLIKEDE OLDUGUNU FARK ETTILER. BUNUN TEHLIKELI BIR YERE DOGRU GITTIGININ FARKINA VARDILAR. MEHMET PALA YI BU DAVRANISINDAN DOLAYI KUTLUYORUM. ESKI BASKANLARIN AKSINE BU KADAR ILIMLI BIR DAVRANIS VE SIMDIDE KENDI SARKISINI YAPTIRAN TÜRKIYE'DE TEK BELEDIYE BASKANI ADAYIDIR. BU YENILIGINDE ÖNCÜSÜ OLMASI ONA HEP HIZLI YOL ALDIRIYOR. YOLDA DEVAMLI BIR ADIM ÖNDE. MEHMET PALA COK ÖNCEDEN BU ISIN PROJESINI YAPTIRMIS, PLANLARINI BIR BIR FALIYETE GECIRIYOR. BRAVO MEHMET PALA.