MHP Adayı Kargın Emirdağ'ı Mercek Altına Aldı

Haberler / Yerel 2014

MHP Adayı Kargın Emirdağ'ı Mercek Altına Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Uğur Serdar Kargın, Kanal 3 ekranlarında yayınlanan Yasin Köksal’ın hazırlayıp sunduğu Mercek programına konuk oldu. Yaklaşık olarak 1 saat süren programda Uğur Serdar Kargın’a destek mesajları yağdı. Programın başında Yasin Köksal tarafından Camisinden okuluna, sporundan siyasetine Emirdağ’da izi olan bir aday olarak tanıtılan Uğur Serdar Kargın niçin aday olduğunu şu şekilde açıkladı;
“99 sene önce atalarımız Çanakkale’ye neden gitmişse, o yüzden Emirdağ’a aday olduk. Vurgun, talan ve soyguna son vermek adına Çanakkale ruhuyla Emirdağ Geçilmez demek için aday olduk.” Dedi.

1 Nisan sabahı nasıl bir Emirdağ olacağını soran sunucuya MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın şunları söyledi; “Rahat, huzur, onurlu bir yaşam, diyalog ve birbirini seven bir Emirdağ! Borcunun miktarı açıklanamayan Emirdağ Belediyesi, Emirdağ’a yeni ufuk açacağımız bir Emirdağ! Herkesin onurlu bir yaşam hakkı olduğu, kimsenin aşağılanmadığı, adı konulmamış olağanüstü hal ilan edilmemiş bir Emirdağ! Her kurumun tepesinde, disiplin kurulu üyesi tırnak kontrolü yapan belediyeye hayır! Kişilere farklı muamele yapmayız. Terör bölgesinde yaşıyor gibi korumayla yaşamayız. Şemsiyelerimizi personelimize taşıtmayız. Cezayla esnafımızı korkutmayız. Başkanın moral seviyesine göre sergi yeri belirlemeyiz. Kaymakam bizden izin alacak, öğretmenleri zincire bağlayacak yaratık olarak görmeyiz. Biz olağanüstü hali kaldırıp, normalleşme sürecine geçeceğiz.” Dedi.

Projelerinden bahseden MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ Belediyesi’nin 40 Milyon TL(40 trilyon) olan borcunun nasıl ödeneceği konusunda bilgiler verdi ve “İyi bir idareci muhalefet partisi adayı gibi sorunları dert etmez. Vahim olan durum mevcut belediye borcunun yönetimini bilmediği için oluşan sorunlar var. Beceriksiz, ahmak ve hırsız bir yönetim var. Uğur Serdar gelirse, yeni zenginler oluşturmaz, hortumları keser, diyalogla her işi çözer.” Dedi.

  • Okunma: 4731

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • Kadir

    Başkanım sonuna kadr yanınızdayız tam destek bu seçim Uğur Serdar Kargın alır ve üç hilal dalgalnır beyfendi kişiliğiyle doğruluğu dürüstlüğüyle tanınan bi insan ve Emirdağ geneli onu konusuyo EMİRDAĞINA gerken kişi EMİRDAĞ İNSANI SAF DEĞİL ARTIK UYANDI VE EMİRDAĞINI KALKINDIRACAK İNSANIN TA KENDİSİ ...BAŞKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH...EMİRDAĞ DOĞRU İNSANIN SİZ OLDUĞUNUN FARKINDA..!

  • seçim

    30 martda sandıkda ak parti darbe yapmaya hazır bırakın bunları:) kenarden bizi seğredin.tam tamına 4 bin oy saydık garanti olan.hadi uğurlar ola :)

  • caner

    bu seçimin MHP ve AKP arasında geçeceği belli oldu artık.

  • Gokhan dogan

    Ugur serdar BASKAN yolun acik olsun 10 gun kaldi sabirsizlikla bekliyoruz.

  • osman

    sayın kargın allah yolunuzu açık etsin.yanlız biliyosunz ki zaten emirdağda yarış 2 parti arasında geçiyo.ak parti ce chp arasında bir yarış bu seçim yarışı.herkes şu adnaki iktidar ve yönetimden memnun hizmet de var emirdağ güzel yerlerde.emirdağımıza ak parti hariç başa bir parti gelirse hizmeti de tepmiş olur iktidar ak parti oldugun sürece emirdağımız ak parti için birlik ve beraberlik içinde olacaktır yolunuz açık olsun.

  • Torkun

    Başakanı yakından tanıyanlar bilir ; böyle diyorsa mutlaka yapar.

  • Hakan

    Gerçek ve uyuglanabilirliği yüksek projelerle geliyorsunuz, desteğimiz sizinle.. Yolunuz bahtınız açık olsun

  • mhpsiz yarış

    Seçimin galibi bu siteden belli
    Sayın kargının haberleri yanlı olarak manşete taşınıyor ama görüntüleme sayılarında akpnin adayı fark atıo ilginç mhp her internet anketinde farkla 1. Çıkar buradaki ankette ilk günden beri AKPnin gerisinde
    Açıkcası mhp çok geride ve bu yarışta yok

  • ugur diker

    basarılarını devamını dılıyoruz ugur abıye hayırlısı olsun