MHP Belediye Meclisini Açıkladı

Haberler / Yerel 2009

MHP Belediye Meclisini Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı olarak Ceylan Morca’yı belirlemişti. MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı 10 Şubat 2009 Salı günü akşam saatlerinde belediye meclis üyelerini açıkladı. Her kesime hitap edebilecek adayların bulunduğu belediye meclisi için MHP Emirdağ İlçe Başkanı Cahit Çivrilli “Emirdağ’a hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. İşte Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Meclisi Üyeleri:
1- Orbay Divrikli - İş adamı
2- Volkan Mete Uyar - Eczacı
3- H. Rıfat Aydemir - Emekli Öğretmen
4- Rüstem Dölek - İş adamı
5- Metin Kırca - Minibüsçü
6- Ahmet Kızılkaya - Emekli Memur
7- Karani Hoca - Emekli Memur
8- Hava Özdemir - Emekli Hemşire
9- Cihan Halaç - Esnaf
10- Mustafa Çivrilli - Matbaacı
11- Hüseyin Taşercan(Çavuş) - İşçi
12- A. Kadir Bilen - Esnaf
13- Bekir Bilgin - Elektirkçi
Kontenjan
1-Neşet Potuk - Nakliyeci
2-Muzaffer Çelik - Elektrik Teknikeri

  • Güncelleme: 11.02.2009 14:50
  • Okunma: 3853

Yorumlar (14)Yorum Yap

  • bahadır

    BAŞARILAR İNŞ SEN OLURSUB :lol:

  • bahadır

    √üaşarılar dilerim en iyi aday sensin ve inş. kazanırsın

  • ikizdereden

    Sevgili ORBAY DİVRİKLİ, üstlendiğin bu görevide alnının akıyla başaracağına eminim.Emirdağ'ın senin gibi şahsiyet sahibi ,dürüst,doğrudan yana insanlara ihtiyacı vardı.Bu kararının hayırlı olmasını gönülden dilerim.Sana ve ekip arkadaşlarına çalışmalarınızda başarılar.

  • **ECZACI**

    ORBAY DİVRİKLİ NİN KENDİSİ DÖRT DÖRTLÜK İNSAN ÖRNEĞİDİR....BASKA BIR SEÇENEK OLAMAZ...EN DOĞRU KARAR...HAYIRLI OLSUN !!!

  • ERGÜN HÜYÜK

    Sevgili ORBAY,sorumluluk alarak yüklendiğin bu görevde Emirdağ halkına hizmet yolunda arkadaşların ile birlikte üstün başarılar ve muvaffakiyetler dilerim.

  • MESUT KIRCA

    emirdağlı hemşerilerimin, yerel başkan adaylarının zorlu maratondan alnının teriyle ,emirdağ'ımıza kim faydalı kim milliyetci gururuyla geliştirmesinde öncülük ve arka veren ,kalkınmasında rol oynucak adayların kazanmasını ve başarılarınızın devamını temenni eder saygılar sunarım...ayrıca Emirdağ belediye meclis üyesi adaylardan METİN KIRCA 'nın başarılarının devamını ve kazanmasını ,hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim..saygı sevgilerimi sunarımm...tşk.

  • suleyman dalar

    mereba ceylan abi resmini gorunce seninle kurur duydum adayligina ben davulgali avci suleyman basarilarini dilerim

  • suleyman dalar

    mereba ceylan abi ben fransadan davulgali
    avci suleyman sevindim adayligina basari dileklerimi sunarim insallah belediye baskanligina ziyaretine gelecegim

  • dürüst insanlar

    SENİN VE EKİBİN EN AZINDAN DÜRÜST VE SAMİMİ İNSANLAR BAZILARI GİBİ MAZİLERİ VE HAYATLARI KARANLIK DEĞİL DOĞRU BİLDİĞİN YOLDA DOSDOĞRU YÜRÜ GEÇMİŞİNDEN KORKUSU OLANIN GELECEĞİ OLMAZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN

  • ahmet ozturk

    herseyiyle arkasında duracıgım bir liste olmus. secimlerde basarılar....

  • MUSTAFA

    BU KADRO COK IYI. BIZ YILLARDIR BASKA PARTILERI DESTEKLEYEREK KENDI PARTIMIZI HIC BASA GETIRMEDIK. TAM ZAMANI. BASKAN SIMDI ISI SIKI TUT. TÜM PARTILER ADAY GÖSTERDI. BIZIM KEMIK OYLARIMIZI TOPLA YETER. BU ISI SIKI TUT. TAM FIRSAT. EKIBINDE COK IYI. ADAYLAR ARASINDA EN SANSLI SENSIN BASKAN. VALLAHI TAM FIRSAT. HEP BIZ BASKA PARTILERI BELEDIYE BASKANLIGINA GETIRDIK, SIRA BIZDE. ISTESEK BÖYLE ADAYLARI KARSIMIZA CIKARAMAZDIK. KENDI OYUMUZU ALALIM BIZE YETER. AMAN BASKAN OYLARA SAHIP OL. SAKIN HAAA OYLARIMIZI DIGER PARTILERE KAPTIRMA. BIZE KENDI OYLARIMIZ YETER ARTAR BILE. SEN SIMDIDEN BASKANSIN. BELEDIYE BIZIM. BU SECIMDE EMIRDAG TARIHINDE BIR ILK OLACAK. MHP EMIRDAG DA KENDISI BELEDIYE BASKANINI SECECEK. BU BIR DÖNÜM NOKTASI OLACAK. HAYDI BASKAN ARKANDAYIZ. BU SECIM SENIN. MHP ZAFER SENIN. EMIRDAG ÜC HILAL OLACAK. 29 MART BASKAN SENSIN CEYLAN BASKAN. ILK DEFA TARIHE GECECEKSIN.ARKANDAYIZ. YILMADAN CALISACAGIZ. SECIM BIZIM.

  • UZUNCARŞI..

    ORBAY DİVRİKLİ...KALİTELİ DURUST GENC ILERIYI GOREN ORNEK BI KISILIK...bugune kadar oyumun renkını bellı edememıstım.ama sabah bı gordum ORBAY DIVRIKLI ismini bırden heyecanlandım...İŞTEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUU...ARKANDAYIZ..

  • Diyar

    A.Kadir Bilen...Emirdaginda nerdesin sen ya Arkadasim Dükkanin nerede??Ilkokulda ayni sirada senelerce okuduk ismini listede okuyunca aninda tanidim...
    Saygilar..

  • göbelek yanı esnafları

    ÇOK GÜZEL BİR BAŞKAN ÇOK GÜZEL BİR EKİP ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN