MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Haberler / Siyaset

MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin onayı" ile 50 Belediye Başkan adayının ismini daha açıkladı.

İsmi açıklanan Belediye Başkan Adayları arasında ilçemiz Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın da adı bulunuyor. Bu açıklamayla beraber Uğur Serdar Kargın tekrardan MHP'nin Emirdağ Belediye Başkan Adayı oldu.

  • Okunma: 3028

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • GurbetciBelcika

    Apaci senin yaptigin yorum cok sacma neymis borcmus. Cengiz pala doneminde yapilan borclar kendi cebini mi doldurdu eskiden copleri kim topluyodu, ilaclamayi kim yapiyodu, yollar rezaletti, bunu Cengiz baskan yapti. Ben o siralar 20li yaslardaydim ve gercekten Belcikadaki sistemi tasimak istedi. Ama maalesef emirdagli esnaflarimiz isine gelmedigi icin cengiz beyi karaladi ama yapilan hizmetler coktu. Belediyenin borcu devlete olsun gelip belediyeyi mi kapatacaklar!

  • eses

    o zaman birsey daha sorayım sana tamam güzel taş döşüyor olabilir altyapısız taş döşesen ne olur taş döşemesen ne olur bir bak bakalım taş döşediği yerlerde altyapı varmı?belediyedeki emekli ettiği sucuların parasını zamanında verseydı o insanları 4 sene mahkemede ugrastırmayıp ödediği faizleri başka yerlerde hizmette kullanabilirdi.Ak belediyecilik zamanında yapılan hizmetleride ben yaptım diye söylüyorsan ne diyelim artık .MOBESE-EMNİYET BİNASI-KONUTLAR PARKI-SU ARITMA TESİSİ-ATIK SU TESİSİ..

  • apaci

    es es şu yaptıģın yoruma bakmadan önce o uğur bey dediğin cengiz pala döneminde yapılan milyonlarca belediyenin borcunu ödemekten ziyade ne yapabilir.devletten yardım almadan ne yaptıysa Allah razı olsun diyeceģine şu yazina baksana.yolları kilt oarke taş yapıyor.kilit taşı kendisi üretiyor.birde en önemlisi akpnin yaptığı borçları kapattı daha ne yapsın.yine gelirseniz çalmaya devam edin oldumu.yazıklar olsun size.cengiz pala ne yaptı onuda yazda okuyalım o koskoca 5 senede ?

  • eses

    zaman ne cabuk gecıyor ugur bey 5 sene önce secım calışmalarında ne vaatler söylemiştin emirdag halkına soruyorum hangi birisi oldu bunların teleferik temeli atıldı herhalde ,emirdağ kaplıcaları olmak üzere,enerji kent devam ediyor,mobil yüzme havuzu şişirilmek üzere,emirdağın tarihi dokusu değişiyor tadilatlar baslamak üzere,emirdag evleri restore calışması olmak üzere son aşamada,emirdağ kilimleri dokunma aşamasında daha nele neler hep yapılıyor, edılıyor ,olmak üzere ,aşamada gibi boş 5sene