MHP Seçim Startını Emirdağ'da Verdi

Haberler / Siyaset

MHP Seçim Startını Emirdağ'da Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, MHP Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından ilk programını memleketi Emirdağ'da gerçekleştirdi. Emirdağ Belediyesi Taş Konak Restaurant'ta partililer ve Emirdağlılarla bir araya gelen Yönter'i, MHP Afyonkarahisar ve Emirdağ yöneticilerinin yanı sıra Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Cumhur İttifakı AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş ve yönetimi de karşılayarak birlik ve beraberliklerini ortaya koydular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter; 28. Dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayları; Mehmet Taytak, Yücel Genç, Mehmet Emre Demiral, Mehmet Hakan Çolpan, İsmail Aydoğuş ve Mustafa Güllü ile birlikte çok sayıda partili toplantıya katıldı. Emirdağ'daki toplantıda konuşan Yönter, şunları söyledi:

MHP OLARAK AFYON’DA SEÇİM KAMPANYA SÜRECİNİ BAŞLATTIK

Mübarek bir günde hayırlı bir adım atmak seçim kampanyamıza başlangıç yapmak Emirdağ'ımıza nasip oldu. Afyonkarahisar'ımızın değerli milletvekili adayları artık milletimizin, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin huzurundadır. Biz Afyonkarahisar'da çok iddialıyız. Milli mücadelenin başarıya ulaştığı, cumhuriyetin kurulduğu bu kutlu toprakların cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümü adına Cumhur İttifakı'na ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne çok güçlü bir destek vereceğine yürekten inanıyorum, inanıyoruz, dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adaylarından 3.sırada yer alan genç avukat Emirdağlı Mehmet Emre DEMİRAL'ı salonda ayağa kaldırarak, Emirdağ'dan ve partililerden destek istedi. Yapılan istişare toplantısı sonrası Dr.Yönter, Afyonkarahisar'da partisinin basın toplantısı ve iftar yemeğine katıldı.

  • Okunma: 1484

Yorumlar (0)Yorum Yap