MHP'li Yönter'den Çatallı Köyüne Özel Ziyaret

Haberler / Güncel

MHP'li Yönter'den Çatallı Köyüne Özel Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Emirdağlı Dr.İzzet Ulvi Yönter'den Emirdağ'a bağlı Çatallı köyüne özel bir ziyaret gerçekleştirildi. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde MHP'nin Emirdağ'da en çok oranda oy aldığı köy olan Çatallı köyüne özel bir ziyaret gerçekleştiren Dr.Yönter'e MHP Afyonkarahisar, Eskişehir, Emirdağ ve civar ilçelerin teşkilatları eşlik etti.

Köylülerce hazırlanan ikramlar köy konağında misafirlere sunulurken MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, annesinin Çatallı köyü'nden olduğunu köyün kendinde özel bir yerinin olduğunun altını çizdi ve genel seçimlerde partisine ve adaylarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Köy halkının köydeki eksikliklerle ilgili de desteklerini istediği Yönter, eksiklikler arasında köyde telefon çekmemesi, çok sık elektrik kesilmesi sorunu ve yol problemleriyle ilgili görüşmeleri yaparak söz aldı. MHP Emirdağ ilçe teşkilatına da teşekkür eden Dr.Yönter, Afyonkarahisar'da oyunu en çok yükselten teşkilata teşekkür etti.

Köy konağında yapılan görüşmede MHP Emirdağ ilçe başkanı Orbay Divrikli de bir teşekkür konuşması yaparak köy halkına ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

  • Okunma: 1775

Yorumlar (0)Yorum Yap