Öne Çıkanlar bu hafta
-
Türkiye'nin En İyi Güzellik Merkezi Emirdağ'da! (25.06.2022)
-
15. Emirdağ Gurbetçi Festivali Programı Belli Oldu (24.06.2022)
-
Çatallı Köyünde Kenevir Yakalandı (25.06.2022)
-
Gurbetçilerin Evlerine Giren Hırsızlar Yakalandı (22.06.2022)
-
Emirdağ’da 2.Kenevir Operasyonu (27.06.2022)
Minikler, Emirdağ Kültürünü Yaşattı
Haberler / Eğitim
- 25.10.2019 17:53
- Yorumlar
Emirdağ Merkez Anaokulu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plânlanan Ekim Ayı 'Geleneklere Bağlılığın Önemi' Değerler Hareketi projesi kapsamında Kültürümüze Sahip Çıkıyoruz temalı bir faaliyet düzenledi.
Velilerin, Emirdağ Belediyesinin ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla öğrencilere geleneksel eski Emirdağ yaşantısı tanıtıldı. Projeye Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir TEKE ve protokol üyeleri ile velilerin geniş katılımı oldu.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yapılan ziyaret sonrası; ‘Emirdağ Merkez Anaokulu’muzun hazırladığı öğrencilerimizin Emirdağ ve Türk kültürümüzü anlattıkları Kültür Sergisini ziyaret ettik. Öğrencilerimizin kültürümüze gösterdikleri ilgiye teşekkür ederim. Emirdağ Kültür Evimizin hazırlıkları da devam ediyor. Emirdağ Kültürünü gelecek nesillere aktarmak için birlikte güzel bir yer hazırlıyoruz.’dedi.
- Okunma: 1679
Son Yorumlar
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[Kürşat Şenel ] Allah cc rahmet eylesin. Evlatlarına ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun
-
Başsağlığı - Eyüp Malak
[murat YILMAZ] Allah Rahmet Eylesin.Rabbim geride kalanlarına Sabır-ı Cemil ihsan eylesin.
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[alp kılıç] Alper Abi fikirlerin düşüncelerin duruşun bizlere her zaman örnek oldu sağlıklı günler dilerim
-
Gazeteci-Yazar Alper Aksoy
[Zulfu cinar.] Sevgili enistecigim.basarilarinin devamini dilerim.
-
Emirdağ Yılkılarına Yem Götürdüler
[Mocca] Hani atlar için barınak yapılmıştı?
Yorumlar (0)Yorum Yap