Modern Yollar İçin Karar ver

Haberler / Yerel 2009

Modern Yollar İçin Karar ver

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca son günlerde olumsuz hava şartları sonrasında ortaya çıkan çukurlaşmış yolların durumu hakkında görüş bildirdi. Morca Emirdağ Belediye Başkanı olması durumunda Emirdağ’ın yollarıyla ilgili projelerinin olduğunu söyledi ve şunları dile getirdi: “İlçemizin yıllardır kanayan yarası olan yollarımız partimizin akılcı alt yapı politikasıyla yeniden yapılandırılacak. Kışı sert geçen bölgelerde asfalt yollar yapmak kısa vadede kazançlı gibi görünse de uzun vadede köstebek yuvasından farksız olacaktır. Bu noktada önce belediyemiz bünyesinde parke taş tesisleri kurulacak hem bu tesis sayesinde istihdam yaratılacak hem de şehrimizin yolları uzun yıllar dayanan ve bakımı daha masrafsız olan kilitli parke taşlarla döşenecek.” Dedi.

  • Okunma: 2211

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • MUSTAFA MORCA

    degerli amcam;herkesin soyleyipde sonra da unuttugu bu onemli konuyu insallah secildiginizde hayata gecirirseniz herkesin hayir duasini alirsiniz.Onemli olarak gordugum Sehir ici otobus ve dolmuslarla milletin ayaginin yerden kesilmesi kanayan bir baska yaramizdir.bu konuylada ilgilenmenizi rica ediyorum.

  • oğuz/Antalya

    iLÇEMİZİN ÇOK ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİSİNİ ELE ALMIŞSINIZ SİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM İNŞLALLAH KAZANIRSINIZ SELAM VE SAYGILARIMLA

  • oğuz/Antalya

    ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ İNŞALLAH BUNU YAPMAYADA YETKİYİ ALIRSINIZ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN sELAM VE SAYGILAR