Morca Rakiplerini Ziyaret Etti

Haberler / Yerel 2009

Morca Rakiplerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca, Emirdağ siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve diğer partilerden aday olan rakiplerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Miliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Ceylan Morca ve ekibi 2 Mart Pazartesi günü ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala’yı ziyaret etti.

CHP Seçim bürosunda yapılan görüşmede Mehmet Pala:”Emirdağ Belediyesi AKP’nin olmasın. Biz gittiğimiz ortamlarda sizin gibi biz de söylüyoruz. CHP’ye vermiyorsanız MHP’ye verin. Ne kadar AKP rüzgârı, tufanı da olsa buna engel olmalıyız. Bu bizlerin boynunun borcudur. Ortak sorumluluğumuzdur. Bu ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Siyaset dürüstlük ve ilke işidir. İnşallah çıktığımız bu yolda mutlu sona ulaşılır. Hepimizin amacı Emirdağ...”

Morca Rakiplerini Ziyaret Etti - Emirdag.gen.trMHP Belediye Başkan Adayı Ceylan Morca, CHP bürosunda:”Türkiye’de iki tane fikir partisi vardır. Birisi MHP, diğeri CHP’dir. Bunların seçim atmosferinde oyları düşebilir, yükselebilir ama hiçbir zaman oyları bitmez. Çünkü bizim tabanımız ve fikrimiz var. Zamanında Anavatan Partisinden Afyon’da tüm milletvekillerine sahipti. Şimdi? Şu anda AKP bizlerden sizlerden gidenlerdir. 22 Temmuz’daki rüzgârlarını kaybetmeye başladılar. Bu şekilde giderse Anavatan’ın uğradığı hezimete uğrayacaklardır. 4 Mart 2009 Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan seçim bürosu açılışına da sizi ve ekibinizi davet ediyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala açılış davetine olumlu yanıt verdikten sonra MHP ekibi AKP’yi ziyaret etti. AKP ziyareti sırasında AKP İlçe Başkanı Av.Abdülkadir Yılmaz, AKP İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve AKP Emirdağ Belediye Başkan adayı tarafından karşılanan MHP ekibi hayırlı olsun ve başarı dileklerinin ardından Demokratik Sol Parti Seçim İletişim Merkezine geçti.



Morca Rakiplerini Ziyaret Etti - Emirdag.gen.trMorca Rakiplerini Ziyaret Etti - Emirdag.gen.trDSP Özpolat Seçim İletişim Merkezinde Emirdağ Belediye Başkan AdayıAv.İbrahim Coşkun Özpolat ve ekibine, MHP ekibi “hayırlı olsun“ dedi.

DSP Emirdağ Belediye Başkan adayı Av. İbrahim Coşkun Özpolat:”Bu hoşziyaretinizden dolayı sizlere ekibim ve kendim adına teşekkür ederim.Hepimizin sevdası Emirdağ olduğunu biliyoruz. Hepimiz birbirimiztanıyoruz. Geçmiş dönemlerdeki kötü deneyimler bitmiştir. Birisikazanacak ve kazansak da kaybetsek de birbirimize destekolmalıyız.”dedi.
Morca Rakiplerini Ziyaret Etti - Emirdag.gen.tr
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı CeylanMorca’nın rakiplerine yaptığı bu nazik ziyaret turu önümüzdeki günlerdeDemokrat Parti ile de devam edeceği bildirildi.

  • Okunma: 2722

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • MMGozel

    Milliyetçi Hareket Partisine yakısan Ceylan Morcaya yakısan buyduu
    Ceylan Morca herzaman kı gıbı kendıne özgüü

  • cılgın genc

    başkan gercekten sen emirdagın sorununu cözersin sana teprik eder ekibine hayırlı ugurlu olsun ha. müziyinde cok ğüzel olmuş gercekten cok ilgiyle ve şefkatle karşılanıyor sayın başkanım mehmet pala saydılarımla?

  • ERTUĞRUL ALTINEL

    CEYLAN MORCA YI
    BU ÖRNEK DAVRANIŞİNDAN DOLAYI
    TAKTİR EDERİZ.
    ERTUĞRUL ALTINEL
    ESKİSEHİR

  • seçim ikinizin helali

    emirdaglı olarak mehmet pala ve ceylan morca her zaman ki gbi nasil kaliteliolduklarını gösterdiler bu dav ranisından dolayı morcayı kutluyorum.mehmet pala ve ceylan morcaya başarılar dlrm

  • Biraz Hoşgörü pala cengiz

    AKP ile fotoya baksanıza Pala hemen atlamış öne! Pala senin işin olmaz aslan gardaşım böyle. biraz hoşgörü. zaten meydan az çok bilir seni de hadi neyse demiyecem. işçilere sormak ilazım.
    bence morca'dan birazcık da olsa bişeyler alsan senin için tecrübe olur. çünkü morca bu seçim sana farkı atar da geçer haberin ola!

  • hamdi taban

    Taktir edilecek bir hareket ceylan morcanin ziyareti memleketimiz kisir cekismelerden cok cekti, bu bir yaris kazanana hayirli olsun.

  • olmaz boyle ya

    Ceylan baskan senın farkın bu olsa gerek ıste emırdagda bır hosgoruluk daha bız mılıyetcı bır kesımız amacınız emırdaqa halka hızmet Emırdag kazanması ıcın ceylan baskanı desteklıyoruz baskanım gene farkınızı gostermısınız helal olsun Emırdağ sana yakısır GENC ULKUCULER

  • yücel

    MHP belediye başkan adayımız sayın Ceylan MORCA yı bu örnek davranışından dolayı kutluyor başarılar diliyorum. Aynı tebriklerimi de CHP,DSP ve AKP den aday olan değerli başkan adaylarımıza da sunuyorum. Bu olay Emirdağ'ımız için çok güzel ve önemli bir gelişme. İnşah seçim seçim sürecinde de böyle birlik beraberlik, kavgasız gürültüsüz ve centilmence bir seçim yarışı geçer. Kazan EMİRDAĞ olur inşalllah