Müsiad Eskişehir’e Emirdağlı Başkan

Haberler / Güncel

Müsiad Eskişehir’e Emirdağlı Başkan

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ESKİŞEHİR Şubesi 21. Olağan Genel Kurulunu Madame Tadia Otel’ de gerçekleştirdi. Görev Süresi Dolan Mevcut Başkan Hakan Duman, görevi Eskişehir Şubesi Yeni Başkanı Emirdağlı Av. Oğuz Özdemir’e devretti.

Genel kurulda MÜSİAD Eskişehir Başkanı seçilen Av. Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada, “Şahsımı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı olarak takdir ve tensiplerle uygun gören başta MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut Asmalı, Genel Başkan yardımcımız Sayın Soner Meşe, bu görev için bana güvenen MÜSİAD Eskişehir Şube başkanımız Sayın Hakan Duman’a ve Yunus’un şehri Eskişehir’imizin değerli MÜSİAD üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim.

MÜSİAD Memleket sevdalılarının oluşturduğu ülke ekonomisine katkı sağlamakla birlikte iş ahlakı yönüyle de ülkemizde ve dünya da öncü olmuş kuruluştur. Bu sebeple MÜSİAD hiçbir zaman çoğunluktan ve güçlüden yana değil hakkı üstün tutan, hak yolunda bir an bile durmayan bir kuruluş olmuştur. Yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması için Türkiye yüzyılı vizyonuyla, Türkiye’nin her alanında kalkınacağı yeni yüzyılını bir ve beraber inşa edecek ve Türkiye yüzyılını hep birlikte milli hafızamıza kazıyacağız. Türkiye ekonomi modeli ile mevcut üyelerimizle yatırım, üretim ve istihdamı arttırmak, şehir ve ülke ekonomimize var gücümüzle katkı sağlamak istiyoruz.

Üyelerimizin dünya ile entegrasyonunu sağlamak, şehrimizin ve ülkemizin imalatına ihracatına ve istihdamına katkı sunacak projeler geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Bu konu ile ilgili şehrimizdeki ilgili makamlarla eş güdümlü çalışmalar yürütecek, kurumlar arası güç birliğinin oluşturulmasına katkı sağlayacak ve şehrimize değerler katacağız. Tüm bunları yaparken açık, şeffaf, hesap verebilir ve hukuka uygun bir şekilde adaletli davranacak, yılmadan, yorulmadan, kırmadan çalışmalarımıza bu kutlu çatı altında devam edeceğiz. Yeni dönemizde yeni başarılarımız için Bismillah diyor ve bu kutlu yolda emek ve mesainizi esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara saygı ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

  • Okunma: 3030

Yorumlar (0)Yorum Yap