Öğrencilerden Emirdağ'a Mesaj

Haberler / Güncel

Öğrencilerden Emirdağ'a Mesaj

Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Emirdağ Kaymakamlığı Koordinesinde düzenlenen “Atık ve Çöp Toplama” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kaymakam Osman Bilici başkanlığında gerçekleşen etkinliğe, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri, Emirdağ’daki okulların öğrencileri, çevre gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adaçal Mevkii Ağaçlandırma alanında gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar “Temiz Bir Gelecek İçin Temiz Bir Çevre” sloganlarıyla farkındalık oluşturdular.

Kaymakam Bilici, Çevre Haftası kutlamaları kapsamında ilçemizde çevre bilinci oluşturmak ve çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak için Kaymakamlığımız koordinesinde bu etkinliğin düzenlendiğini belirterek, katılım sağlayan tüm çevre dostlarına teşekkürlerini iletti.

Bu tarz günlerin farkındalık oluşturma adına önemli günler olduğunun altını çizen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, " En büyük amacımız, şuan ki bu güzel Emirdağımızı gelecek nesillere daha iyi şartlarda devretmek. Doğamıza sahip çıkmak, yarınlarımıza nefes olmaktır." diyerek çöp toplama etkinliğine katılanlara teşekkür etti.

  • Okunma: 757

Yorumlar (0)Yorum Yap